Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): «Άλωσε» το Περιβόλι ο Άρης Διλόφου

Αναμενόμενα τα υπόλοιπα αποτελέσματα στον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Μετά τη νίκη της η Χαραυγή μέσα στην Κρήνη, διατηρεί την πρώτη θέση, στην δεύτερη θέση ισοβαθμεί ο Ατρόμητος Βαμβακούς με το Νέο Περβόλι και την 3η θέση μοιράζονται οι Άγιος Γεώργιος, Υπέρεια και Άρης Διλόφου. Απομένει το Κυριακάτικο παιχνίδι στις 11:00 το πρωί ανάμεσα στην Ζωοδόχο Πηγή και την Δόξα Υπέρειας για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

Νίκη Κρήνης-Χαραυγή 0-2

Δύο λάθη του τερματοφύλακα της Κρήνης Μπούρα στοίχησαν στην ομάδα τα δύο γκολ. Η Χαραυγή πήρε το τρίποντο και διατήρησε την πρώτη της θέση.

Στο 3’ ύστερα από κόρνερ του Τσανά, λάθος εκτίμηση του Μπούρα και έγινε το 0-1. Στο 30’ μετά από σέντρα του Ζυγούρη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, βγήκε ασταθώς ο Μπούρας και ο Παππάς τον «κρέμασε» και έκανε το 0-2. Στο 40’ φάουλ του Παππά, η μπάλα άουτ, στο 55’ τετ α τετ του Βαρσάμη έβγαλε ο Μπούρας, στο 80’ φάουλ του Παππά έδιωξε ο Μπούρας.

Για την Κρήνη δύο καλές στιγμές. Στο 24’ μετά από φάουλ του Ζησόπουλου, πήρε την κεφαλιά ο Καραλευθέρης έδιωξε ο αμυντικός με το κεφάλι. Και στο 83’ κόρνερ του Μητσοκάπα πήρε ο Καραλευθέρης την κεφαλιά απέκρουσε ο Ράϊδος.

Νίκη Κρήνης: Μπούρας, Καραστέργιος, Κεχαγιάς, Καραλευθέρης, Κατμέρος (65’ Αγγελακόπουλος Ι.), Ζησόπουλος, Αγγελακόπουλος Β. (46’ Λεμονής), Νταφόπουλος, Τσαρδάκας, Θεοχαρόπουλος (60’ Μητσοκάπας), Μαργαριτόπουλος.

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Μακρής, Περιτογιάννης, Τσανάς, Βιντσάνι, Κεραμιδάς, Παππάς, Βαρσάμης (46’ Λάττα – 88’ Ντριβαλάς), Πετράκης, Γκουτζαμπασούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Λάκης Μ., Αθανασούλας Λ., Τσιούμας Δ.

Μαυροβούνι-Ακαδημία Πλίτση 4-0

Εύκολο απόγευμα για το Μαυροβούνι, που επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-0 επί της Ακαδημίας Πλίτση. Στο 10’ στο 20’ και στο 30’ είχαμε τρία δοκάρια για τους γηπεδούχους με τους Μπάγκα Αρσένη, Πάτα και Βαγιούλη.

Στο 38’ ύστερα από κόρνερ πήρε την κεφαλιά ο Μπάγκας Αχιλλέας και άνοιξε το σκορ. Στο 44’ πάσα του Πάτα και ο Μπάγκας Αρσένης με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 60’ ο Μπάγκας Αρσένης διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 3-0, αφού κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος.

Στο 75’ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βαγιούλης που αποκτήθηκε από τους Αμπελόκηπους κάνοντας του ντεμπούτο του με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου, Νότας (70’ Ευαγγέλου), Μπάγκας Αχ., Νούλας, Μαντζαφούλης Χ., Μπάγκας Αρ., Τατσέλος, Νταλαγιώργος (60’ Σταυροθεόδωρος), Πάτας, Βαγιούλης (80’ Ρίζος).

Ακαδημία Πλίτση: Λιάκος, Σελήνης (46’ Μπομπότης), Τανός, Γεράκης, Κωστομητσόπουλος, Γκρέτσης, Πατέτσος (46’ Πλίτσης), Δανιλούλης, Κατσαβός (75’ Μπράτσος).

Διαιτητική τριπλέτα: Λυτροσυγκούνης Θ., Παραφέστας Δ., Χατζάκης Ε.

Ατρόμητος Βαμβακούς-Σταυραετός 3-0

Η Βαμβακού συνέχισε νικηφόρα στην έδρα της και απέναντι στον Σταυραετό. Το αποτέλεσμα ήταν τρία γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες για την γηπεδούχο ομάδα.

Η Βαμβακού φαίνεται πως είναι μια καλά προπονημένη ομάδα και πατάει γερά στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας μπάλα σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα του νομού μας.

Στο 20’ ύστερα από κάθετη πάσα του Ανδρεόπουλου, πήρε ο Μακρής και έκανε το 1-0. Στο 25’ από σέντρα του Μακρή ο Γκόβαρης έστειλε την κεφαλιά άουτ.

Στο 28’ από σέντρα του Μακρή ο Αρσενόπουλος Β., από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 30’ σουτ του Λούκουτου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό μετά πλασέ του Λάμπρου η μπάλα άουτ. Στο 35’ έκαναν το ένα – δύο ο Λάμπρου με τον Ανδρεόπουλο που ήταν σε κέφια, ο τελευταίος πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 2-0.

Στο 60’ ένα – δύο Μακρής με Ανδρεόπουλο, η μπάλα έφτασε στον Μορφογιάννη και αυτός την έστειλε στο δοκάρι. Στο 64’ σέντρα του Λάμπρου στον Καραγιάννη, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 71’ σέντρα του Ανδρεόπουλου στον Λάμπρου και αυτός με την σειρά του στον Καραγιάννη που με όμορφο τελείωμα έκανε το 3-0.  

Ατρόμητος Βαμβακούς: Φουτζόπουλος, Ακρίβος, Γκόβαρης, Αζάς (60’ Μαργαριτόπουλος), Μορφογιάννης, Λούκουτος (46’ Παπαγεωργίου), Ξυνογαλάς, Μακρής, Ανδρεόπουλος, Λάμπρου, Αρσενόπουλος Β. (46’ Καραγιάννης).

Σταυραετός: Γκέβρος Θ., Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Ρουμελιώτης, Καλούτσας, Μάλος, Αγγέλης, Ψαλίδας (70’ Κανατούλας), Κλημενώφ, Νταβέλης, Πατσιούρας (75’ Παλικαράς).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας Ν., Παπαχατζής Α., Τσιαπλές Σ.

Αστέρας Νέου Περιβολίου-Άρης Διλόφου 0-4

Η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν η ήττα του Νέου Περιβολίου μέσα στην έδρα του από τον Άρη Διλόφου με το ευρύ σκορ 0-4. Η γηπεδούχους ομάδα παρουσιάστηκε κακή, ουσιαστικά έχοντας μόνο λίγες ευκαιρίες, έτσι η φιλοξενούμενη ομάδα από το 10’ μέχρι και το 35’ κλείδωσε τη νίκη.

Στο 10’ κόρνερ από δεξιά, πήρε το ριμπάουντ ο Χαμορούσιος και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 13’ τετ α τετ του Λιντέρη πλάσαρε ψηλά άουτ, στο 25’ ο Ιορδανίδης πέρασε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο τελείωμα πλάσαρε τον Μαξακούλη γράφοντας το 0-2. Στο 35’ ο Σουλιώτης Β. ύστερα από χτύπημα φάουλ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έγραψε το 0-3.

Στο 36’ πολύ καλό σουτ του Κόκκινου, απέκρουσε ο Φουστάνας Χ. Στο 55’ ο Ιορδανίδης μπήκε μέσα στην περιοχή ξεγέλασε τους δύο αμυντικούς που τον μάρκαραν και με ωραίο σουτ τέλειωσε τη φάση κάνοντας το 0-4.

Το Νέο Περιβόλι είχε δύο καλές στιγμές στο 80’ και στο 87’ με τον Κόκκινο να κάνει ένα όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα άουτ και επίσης ο ίδιος να κάνει ένα ωραίο σουτ αλλά να αποκρούει ο τερματοφύλακας του Άρη Διλόφου.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Μαξακούλης, Χασιώτης, Μπαλατζάρας, Χρόνης (65’ Μπανταβάνος), Τσουμπέκας, Κόκκινος, Λιντέρης, Σκλαβενίτης (40’ Βασιλείου), Τζέκας, Παπανικολάου, Διάλας (60’ Μαγαλιός).

Άρης Διλόφου: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Χαρδαλιάς (77’ Λεβέντης), Συργκάνης, Χαμορούσιος, Τσιαμπαλής, Φουστάνας Γ. (75’ Τορμούσογλου), Καραγιώργος (75’ Νάκος), Ιορδανίδης, Τσούλης, Ρεντινόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μουτζουρούφης Α., Καραμγκιόλας Ε., Νίτσας Χ.