Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Στραβοπάτησαν οι πρωτοπόροι

Εμφατική νίκη του Αετολόφου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ

Σκόνταψε με το νέο έτος

Ισόπαλη και με σκορ 0-0 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φλόγα Ευαγγελισμού και Θερμαϊκό Στομίου, με τους φιλοξενούμενους να χαλάν το σερί νικών που είχαν έως τώρα στο πρωτάθλημα, παίρνοντας την πρώτης τους ισοπαλία, ωστόσο παρέμειναν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με 25 βαθμούς.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τον αέρα να είναι αρκετά δυνατός και να μην βοηθάει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι είχαν ελάχιστες καλές στιγμές και απείλησαν μόνο με τον Διαμαντάκη και τον Τριαντάφυλλο Μαντή.

Από την άλλη, το Στόμιο έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει κάποιο τέρμα καθώς απείλησε με τους Κώστα Αλβανό, Γιάννη Τσιάρα και Μάριο Τοπάλη, ενώ είχε και δύο δοκάρια, στο 70’ και στο 85’ με τους Ζιώγα και Καρέντζο.

Τελικά, το ισόπαλο 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό, στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Τσόγιας, Γιακουβής Θ., Κόκκινος, Παππάς, Γεροκώστας, Μαντής Κ., Καουνάς, Γιακουβής Κ., Διαμαντάκης(70’ Καραΐσκος), Μπότσαρης(60’ Μαντής Π.), Μαντής Τρ.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Τοπάλης Μ., Θεοδώρου, Παλάκας, Καρέντζος, Πολύζος, Τσιάρας Γ., Τσιάρας Δ., Ταπατάς, Ζιώγας(75’ Αλβανός Σ.), Αλβανός Κ.

Μοιρασμένη μονομα(Χ)ία

Ισόπαλο και χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ποσειδώνα και Δόξα Αμυγδαλής, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, όταν στο 5ο λεπτό ένα σουτ του Καματέρη πέρασε άουτ. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές και απείλησαν όταν ο Καλύβας έκανε μια σέντρα, αλλά ο Ανδρεάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στην συνέχεια, ένα σουτ του Καλύβα απέκρουσε ο Ζουμπουλίδης, ενώ ο Ανδρεάδης βγήκε τετ-α-τετ, έσπασε την μπάλα στον Καλύβα, αλλά τελευταία στιγμή αυτός ανακόπηκε από αμυντικό.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπραχελίκα, έκανε ένα σουτ, το οποίο πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Τσολιά κάποια λεπτά αργότερα. Έτσι, οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στο ισόπαλο 0-0 που τους απέδωσε από έναν πόντο στην κάθε μία.

Ποσειδώνας: Ράγιας, Ευαγγέλου, Ζιώγας, Δαούλας, Παπαποστόλου, Νταλέτσος, Τέλιος, Λόης, Σκούτης, Καλύβας, Ανδρεάδης(70’ Τσίκος).

Δόξα Αμυγδαλής: Ζουμπουλίδης(50’ Γαλάνης λ.τ.), Νάκας, Κερμελιώτης, Ανδρέου Αγγ., Ντάφος Παν., Στεφανούλης, Μπραχελίκα, Τσικούρας, Καματέρης, Ντίνας(75’ Παπαδήμος), Ανδρέου Δ.(40’ Τσολιάς).

Σαν Χείμαρρος καθάρισε ο Τζιούρας

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, επί της Ελάφου, για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Έτσι, η ομάδα της Μαρμαρίνης εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων και πλησίασε την 2η θέση στους δύο βαθμούς.

Μόλις στο 7ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Περδικούλης με όμορφη πάσα βρήκε τον Τζιούρα και αυτός έκανε το 1-0. Στο 28’ ο ποδοσφαιριστής της Μαρμαρίνης, με όμορφη ατομική ενέργεια και περνώντας τρεις αντίπαλους αμυντικούς, διπλασίασε τα τέρματα του, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του και καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Τζιούρα, Περδικούλη και Παπαρίση, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η Έλαφος, ήταν να μειώσει στο 55ο λεπτό, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Ηλία Σφέτσου.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Καραδημητρίου, Αγγέλης, Καλογιάννης, Ακρίβος, Μιχαλόπουλος(25’ Κουκούμης), Περδικούλης, Τσεκούρας(46’ Παπαρίσης), Μπάτσικας, Μάρκου, Τζιούρας, Μπικάκης.

Έλαφος: Κοσμάς, Τσατσανάκος, Στογιάννοφ, Αναγνώστου, Μάνδαλος, Μπρούσας, Γινάτης, Σφέτσος Ηλ., Γουργιώτης, Χριστοδούλου, Μπαλάφας.

Κουλούρια στην Ανθούπολη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λάρισα ’88 και τον Όλυμπο Αιγάνης, για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Ανθούπολης.

Η ομάδα της Λάρισας, είχε κάποιες καλές στιγμές, με κυριότερες δύο τετ-α-τετ του Μπαϊράμης στο 20’ και στο 30’ ενώ στο 35’ ο Γιώργος Κωνσταντίνου είχε και δοκάρι. Από την άλλη η ομάδα της Αιγάνης απείλησε με τους Μπουλάρι και Περόι, ενώ στο δεύτερο μέρος η Λάρισα ’88 είχε κι άλλο δοκάρι στο 60ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Σδράλη.

Τελικά, καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 0-0 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Διαμαντής(70’ Μακρής), Ναστούδης, Σδράλης, Ντάμαλης, Φίλογλου, Κωνσταντίνου Γ.(75’ Τατσόπουλος), Μπουφίκος(60’ Ζουφελίνας), Κωνσταντίνου Β., Μπαϊράμης, Ζάχος.

Όλυμπος Αιγάνης: Βουγιούκας, Χλωρός, Ζάχος, Βουγιούκας, Ζαφείρης, Περόι, Περκέτσι, Ρήγας(75’ Δήμου), Παζάρας, Μπουλάρι, Χριστοδούλου(85’ Αδάμος).

Πέταξε με το τρίποντο από το Ζάππειο

Νίκη με το ευρύ σκορ 3-6 πήρε ο Αετός Αετολόφου, στο παιχνίδι που έγινε στο Ζάππειο κόντρα στην Ακαδημία Ολύμπικ, σε μια αναμέτρηση που είχε αρκετό θέαμα και από τις δύο ομάδες, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Η ομάδα του Αετολόφου, έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της, αφού άνοιξε το σκορ στο 12ο μόλις λεπτό, όταν ο Δημήτρης Αργυρούλης έκανε το 0-1. Στο 18’ ο Βαγγέλης Ηλιάδης έκανε το 0-2, ενώ στο 30’ ο Σπύρος Ντελλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Πέντε λεπτά νωρίτερα, είχε προηγηθεί και δοκάρι για την ομάδα του Αετολόφου με τον ίδιο παίκτη.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βαγγέλης Ηλιάδης πέτυχε ακόμα ένα γκολ, κάνοντας το 0-4, ενώ στο 50’ ο Σταύρος Ηλιάδης είχε ακόμα ένα δοκάρι. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κυνηγήσουν το παιχνίδι και με δύο γκολ, μείωσαν σε 2-4.

Παρ’ όλα αυτά ο Σπύρος Ντελλής είχε άλλη άποψη και με δύο προσωπικά του τέρματα, στο 71’ και στο 80’ σημείωσε χατ-τρικ, κάνοντας παράλληλα το 2-6. Τέλος, το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ακαδημία Ολύμπικ, ήταν να μειώσει σε 3-6, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Ι.(88’ Πατέλης Παν.), Ντελλής Αθ., Γεωργοβίτσας, Τζουβάρας Ηλ., Ηλιάδης Στ., Ηλιάδης Ευ.(60’ Τζουβάρας Χρ.), Ντελλής Αντ., Ντελλής Σπ., Αργυρούλης Δ., Κασίδας(85’ Γκούμας).