Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ(2ος όμιλος): Ξεφεύγουν τα Δελέρια!

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε το 2015 για την Αστραπή Δελερίων, η ο οποία όχι μόνο ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη επί του Λιβαδίου με σκορ 4-2, αλλά αύξησε και την διαφορά από τους διώκτες της, καθώς Μεσοχώρι και Κοιλάδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον μεταξύ τους αγώνα.

Τα Δελέρια είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μπακόλα που πέτυχε δύο γκολ, αλλά και τον Πετρίκη που πέτυχε ένα και "σέρβιρε" άλλα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως με το "καλησπέρα" στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48', ο Πετρίκης με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 55' ο Βασιλειάδης μετά από διαγώνια μπαλιά του Πετρίκη έδωσε το προβάδισμα στα Δελέρια, ενώ λίγο αργότερα το Λιβάδι έφτασε στην ισοφάριση.

Από εκεί και έπειτα όμως ο Γεωργάκης Ολύμπιος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και δέχθηκε δύο ακόμη γκολ. Στο 75' ο Μπακόλας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πετρίκη έκανε το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Μπακόλας με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Αστραπή Δελερίων: Μπουλαμάτσης, Τσιλοφίτης (70' Παπαδημητρίου), Καρράς, Ντιντόκας Χ., Κουφοδήμος, Σουλιώτης, Ραψανιώτης (75' Μπαρμπής)), Πετρίκης, Μπακόλας, Βασιλειάδης, Ντιντόκας Γ.

 

Ελπίς Μεσοχωρίου-Κοιλάδα: 3-3

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ευαγγελισμού, εκεί όπου η γηπεδούχος Ελπίς Μεσοχωρίου και η Κοιλάδα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την Κοιλάδα να είναι καλύτερη στο πρώτο και το Μεσοχώρι να ισορροπεί τον αγώνα στο δεύτερο.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Τσιάρας και Χαράλαμπος, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Αρβανίτης, Καζάνι και Γουγουλούλης.

Η Κοιλάδα είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 7' και ήταν ένα δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Αρβανίτη, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Λιούρας στην επαναφορά από ασθενή απόκρουση του Σδράλλη άνοιξε το σκορ για το Μεσοχώρι.

Η ομάδα του Θοδωρή Εμμανουήλ είχε σχεδόν άμεση απάντηση, καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Αβραμούλης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 20' το λάθος του Πατσιτού Δ. εκμεταλλεύτηκε και μετέτρεψε σε γκολ ο Καζάνι για να δώσει το προβάδισμα στην Κολάδα.

Οι γηπεδούχοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια στο 57', όταν ο Λιούρας με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 2-2.

Στο 60' η Κοιλάδα έχασε πέναλτι με τον Αβραμούλη, αφού ο Πατσιτός τον νίκησε από τα 11 βήματα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό, αφού στο 81' ο Κολότσιος με πλασέ έκανε το 2-3 για τους φιλοξενούμενους. Το Μεσοχώρι διαμαρτύρεται ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα στην συγκεκριμένη φάση.

Η Ελπίς κατάφερε να γλιτώσει τελικά την εντός έδρας ήττα στο 88', όταν ο Τσιάρας με δυνατό σουτ μετά από κακή απομάκρυνση των αμυντικών διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Μεσοχωρίου είχε τρία χαμένα τετ-α-τετ με τους Τσιάρα, Γκαραβέλη και Αλμπιόν.

Μεσοχώρι και Κοιλάδα έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Φράντζας Ρ., Χαράλαμπος, Μούσιος Φ., Μούσιος Ζ., Μαρκούγιας, Τσιάρας, Φακίτσας Σ. (56' Αλμπιόν), Λιούρας (76' Κυργιανής), Χρόνης Θ. (46' Αλιπρασίτης), Γκαραβέλης.

Κοιλάδα: Σδράλης, Ανδρεαδάκης (87' Ανδρεαδάκης Τ.), Μπαρμπούτης (90' Παπαϊωάννου), Τσιαδήμος, Γουγουλούλης, Μπούρης, Αρβανίτης, Αβραμούλης, Αθανασόπουλος (67' Μπελιαλής), Καζάνι, Κολότσιος.

 

Πελασγιώτιδα-Κεραυνός Δρυμού: 5-3

Θεαματικό παιχνίδι έγινε στο Θεσσαλικό, εκεί όπου η Πελασγιώτιδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Κεραυνού Δρυμού με σκορ 5-3. Πάρτι από τον Αναστασίου που πέτυχε χατ-τρικ και δημιούργησε ένα ακόμη γκολ των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2' με τον Δρυστέλλα και η Πελασγιώτιδα ισοφάρισε στο 6' με τον Μότσι.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Αναστασίου, ο οποίος στο 10' πέτυχε με απευθείας φάουλ και από θέση λίγο δεξιά το 2-1, ενώ στο 30' και πάλι ο Αναστασίου με νέο φάουλ αυτή τη φορά από αριστερά πέτυχε το 3-1.Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής των "πετεινών" είχε και δοκάρι στο 40', ενώ στο 43' ο Κεραυνός μπήκε ξανά στον αγώνα με τον Αρσένη Δημήτρη να μειώνει σε 3-2.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο ο Αναστασίου το πέτυχε στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 50', όταν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος από χέρι αμυντικού έφτασε το χατ-τρικ για το 4-2.

Στο 73' ο Γελαλής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αναστασίου και αφού είχε προηγηθεί πρώτη κεφαλιά από τον Μότσι έκανε το 5-2, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Δρυμός ήταν να μειώσει στο 80' στο τελικό 5-3 με τέρμα του Κώστα Ζιώγα.

Πελασγιώτιδα: Μπίτρας, Κουτίνας, Τέλλιος, Τσέλα, Γρηγοριάδης, Μαροσούλης (70' Δάμτσας), Μότσι, Δόλγυρας, Αναστασίου, Γελαλής, Τεκέδης.

 

Νίκη Μιχαήλ-Προμηθέας: 6-0

Άνετη νίκη πέτυχε η Νίκη Μιχαήλ, που συνέτριψε στο γήπεδο του Ομορφοχωρίου την πολύ νεανική ομάδα του Προμηθέα με σκορ 6-0.

Ο Τζουμάκας έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με δύο γρήγορα γκολ στο 15' και στο 25', ενώ στο 38' ο Λαζάρου έκανε το 3-0.

Ο Τζουμάκας πέτυχε χατ-τρικ στο 60' για το 4-0, ενώ στο 70' ο Αγγελακόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το τελικό 6-0 για την Νίκη πέτυχε στο 80ο λεπτό ο Γραβάνης.

Νίκη Μιχαήλ: Παρτάλας, Κατσάρος, Ραπτόπουλος, Κωφός, Αγγελακόπουλος, Σαπουνάς, Τζουμάκας, Τζιαμαλής, Γραβάνης, Λαζάρου, Μπατζογιάννης.

ΑΕΛ Προμηθέας: Ιωαννίδης, Ψύρρας (61' Καψιώχας), Καραχάλιος, Σαπάκος, Καρκατζιάς, Κατσιάνας, Κατσής, Δολμές, Χατζηκαμαγιάννης, Μάλλιος (51' Δημεράς).

 

Εθνικός Ολύμπου-Χυρετιακός Δομένικου: 0-4

Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα του Εθνικού Ολύμπου ο Χυρετιακός Δομένικου, τον οποίο διέλυσε με σκορ 4-0.

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 30' Τσανάκας με σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 37' ο Τσικούρας Παναγιώτης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου στο 60' ο Κυπαρίσσης με πλασέ σημείωσε το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 για τον Χυρετιακό διαμόρφωσε στο 75ο λεπτό ο Γαλανός με σουτ από πλάγια θέση.

Να τονίσουμε ότι η ομάδα του Δομένικου είχε ακόμη κάποιες ευκαιρίες με τους Γαλανό, Καραγκούνη Αθ., Κυπαρίσση και Παναγιώτη Τσικούρα.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Δαλώσης (60' Τσιάρας), Καραγκούνης Λ., Τσικούρας Γ., Φούντας (40' Καραγκούνης Αθ.), Κυπαρίσσης, Τσιανάκας (70' Τσούτσος), Γαλανός, Τσικούρας Π., Σανίδας, Ψύρρας.