Βαθμολογία

Στο 89’ νίκη για τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων!

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο της Νεάπολης Β’ ανάμεσα στην Ακαδημία Πλίτση και τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων (2-3).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τους Καραλόπουλο – Τσάτσο και Καραχάλια. Το πρώτο ημίχρονο είχε από δύο γκολ για την κάθε ομάδα στο 15’ εκτέλεσε φάουλ ο Τανός, πήρε την κεφαλιά ο Γκαρακούνης και έκανε το 1-0. Στο 23’ για τον Άγιο Γεώργιο απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Καραχάλιος και έγινε το 1-1.

Στο 37’ ο Γκαραγκούνης με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 από το σημείο του πέναλτι και στην εκπνοή στο 46’ ο Καραχάλιας με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Μαμαλούδη έκανε το 2-2. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 89’ εκτέλεσε φάουλ ο Μαμαλούδης η μπάλα πέρασε από όλους και με προβολή ο Παπαδημητρίου έκανε το 2-3.

Ακαδημία Πλίτση: Λιάκος, Σελήνης, Τανός, Μπομπότης, Γεράκης, Πλίτσης, Πατέτσος, Κακάμης, Γκαραγκούνης, Κατσαρός, Δανιλούδης.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Τρίγκας, Καρνάβας, Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής (74’ Πάνος), Καραλόπουλος, Κουκουτής, Τσάτσος, Καραχάλιος, Μαμαλούδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντίνου, Κοτρώτσος, Μήχος.

Βάσω Γκατζούλη