Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη πρωτιάς για την Χαραυγή!

Ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι έγινε το πρωί της Κυριακής στο Θεσσαλικό ανάμεσα στην Χαραυγή και τον Αστήρ Νέου Περιβολίου. Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά είχε αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και για τις δύο ομάδες.

Στο 22’ από κόρνερ του Τζέκα, πήρε το σουτ ο Λιντέρης, την μπάλα βρήκε και λίγο με το χέρι ο Ράϊδος, χτύπησε και στο αριστερό δοκάρι και βγήκε έξω.

Στο 23’ κόρνερ ο Λιντέρης, σέντρα σουτ ο Παπανικολάου, η μπάλα άουτ. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες (0-0), στην επανάληψη στο 61’ μια φάση για την Χαραυγη με τον Βαρσάμη να βρίσκεται τετ α τετ και να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ένα ήταν βέβαιο, ότι το ματς θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Έτσι στο 83’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παππά, η μπάλα πέρασε το τείχος και ο Μαξακούλης δεν μπόρεσε να γλυτώσει το γκολ (1-0).

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Λιάπης, Τσανάς, Μακρής, Βιντσάνι, Λάτα (79’ Γκουτζαμπασούλης), Παππάς, Βαρσάμης, Πετράκης Ε., Λαχανάς (92’ Πετράκης Χ.).

Αστήρ Νέου Περιβολίου: Μαξακούλης, Χασιώτης, Μπαλατζάρας, Τσουμπέκας, Χρόνης (86’ Αδάμου), Δημακόπουλος, Λιντέρης (79’ Μπατζανούλης), Κόκκινος, Παπανικολάου (46’ Διάλας), Μαμαλούδης, Χίσα.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής, Καλέμι, Τέγος.

Βάσω Γκατζούλη