Βαθμολογία

Δοξάστηκε στην επανάληψη η Υπέρεια!

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα για 20 λεπτά η ομάδα της Υπέρειας σφυροκοπούσε τον Ατρόμητο Βαμβακούς. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο 10’ και στο 20’ με τον Γκατζόγια και δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Τασιόπουλο μια στο 15’ να μην μπορεί να πλασάρει σε κενή εστία και μία στο 25’.

Μετά το 25’ άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της η φιλοξενούμενη ομάδα έτσι λοιπόν στο δεύτερο ημίχρονο στο 60’ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Αζάς η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Εκεί λοιπόν που οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα πατήματά τους ήρθε το γκολ για την Υπέρεια στο 75’ με ένα πολύ ωραίο σουτ του νεαρού Κερμελίδη στο «γάμα» της κλειστής γωνίας (1-0).

Την τύχη δεν είχε με το μέρος της η Βαμβακού αφού κέρδισε πέναλτι μετά από σουτ του Γκόβαρη, απέκρουσε με τα χέρια αμυντικός της Υπέρειας. Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ιακωβάκης απέκρουσε ο Παπαδόπουλος Α. Έτσι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπόρεσε ούτε με αυτό τον τρόπο να ισοφαρίσει.

Δόξα Υπέρειας: Παπαδόπουλος Α., Παπαδόπουλος Απ., Ευθυμιάδης Β., Ευθυμιάδης Μ., Τσιούρης Ν., Τσιούρης Γ., Γούναρης, Γκατζόγιας Δ., Τασιόπουλος, Κερμελίδης Κ., Μανταλιάς.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Μαργαριτόπουλος, Λούκουτος, Γκούνης, Αρσενόπουλος, Μορφογιάννης, Ακρίβος, Γκόβαρης, Παπαγεωργίου, Ξυνογαλάς (75’ Ιακωβάκης), Αζάς (70’ Φλώρος), Καραγιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος, Τανάς, Νάκας.

*Στο 75’ κόκκινη κάρτα για τον Γκούνη από την Βαμβακού και επίσης στο ίδιο λεπτό για τον Μανταλιά από την Υπέρεια!

Βάσω Γκατζούλη