Βαθμολογία

Σταύρος - Ηλίας Κάτσας: Ένα ταλέντο στον Προμηθέα!

Ο Σταύρος - Ηλίας Κάτσας είναι γεννημένος το 2000, αγωνίζεται στην ομάδα του Προμηθέα Λάρισας (βασικός). Η θέση του είναι στο κέντρο και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa, μίλησε μαζί του σχετικά με τα όνειρα του, τις φιλοδοξίες του, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικά, με τον ίδιο να λέει την άποψη του για όσα θέματα απασχολούν το τοπικό.

-Πες μας για την πορεία σου στο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα;

«Ξεκίνησα εννέα χρονιών από την ΑΕΛ. Εκεί είχα προπονητή και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βησσαρίων Σιακαβάρα και στην ομάδα του Προμηθέα έχω τέσσερα χρόνια όμως φέτος αγωνίζομαι ως βασικός. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Στεφανή για την προσπάθεια που κάνει».

-Πως είναι φέτος η πορεία της ομάδας που αγωνίζεσαι μέχρι τώρα και ποιοι είναι οι στόχοι;

«Στην ομάδα του Προμηθέα όλα τα παιδιά είμαστε μικροί και προσπαθούμε αγώνα με αγώνα να βελτιωνόμαστε. Ακούμε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες του προπονητή μας, παρακολουθούμε όλοι μας τις προπονήσεις και θέλουμε πραγματικά να προσπαθήσουμε και να καταφέρουμε να φτάσει η ομάδα ψηλότερα».

-Σε ενδιαφέρει να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου και επαγγελματικά;

«Μου αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, από μικρός έχω μάθει να αγωνίζομαι και θέλω πολύ αν μου δοθεί η δυνατότητα με τα χρόνια να συνεχίσω και επαγγελματικά».

-Πόσο δύσκολο είναι για σένα να συνδυάζεις το διάβασμα με το ποδόσφαιρο;

«Προσπαθώ να τα συνδυάσω και τα δύο, όμως όταν έχω προπονήσεις δυσκολεύομαι, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, ίσως δίνω μεγαλύτερη προτεραιότητα σε αυτό».

-Ποιος παίκτης σου αρέσει;

«Μου αρέσει πολύ και παρακολουθώ τον Μέσι».

-Κάνε μας μια ευχή…

«Να έχουμε υγεία, ευτυχία και με την ομάδα μας τον Προμηθέα να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».