Βαθμολογία

Σημαντικό τρίποντο για τον Ιπποκράτη

Παίζοντας δυνατά και στοχεύοντας στους βαθμούς της νίκης ο Ιπποκράτης κέρδισε σ΄ένα λασπωμένο γήπεδο τη Θύελλα Μ. Ελευθεροχωρίου με 3-2.

Έγινε ένα συναρπαστικό ματς με τους γηπεδούχους ν’ ανοίγουν το σκορ μόλις στο 1’ με κεφαλιά του Δαούλα, να ισοφαρίζουν στο 7' οι φιλοξενούμενοι με τον Λυμπίκη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα του Ιπποκράτη να προηγούνται ξανά οι γηπεδούχοι με κοντινή προβολή του Κιούση στο 12' και τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν λογαριασμό με τα δοκάρια στο 38' με τον Τάμπλη.

Στο 53' έχουν δεύτερο δοκάρι με τον Βαλιάκο και τους γηπεδούχους να απαντούν με γκολ του Βαγγέλη Κουτσιμάνη κάνοντας το 3-1 στο 63'. Η συνέχεια είναι συναρπαστική και μέσα στον αγωνιστικό χώρο στην κυριολεξία έπεφταν κορμιά. Στο 81' ο Γιωργάκης χάνει την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια αφού σημάδεψε το δοκάρι και το ματς λήγει με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για μία υπόδειξη οφσάιντ της βοηθού κ. Γκανάτσιου εισπράττοντας και μία κόκκινη κάρτα (Μητούλας) και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ένα ψυχωμένο τρίποντο.

Α. Ο. Ιπποκράτης: (Γιάννης Εμμανουήλ) Βλητσάκης, Τσουμάνης, Κατσογιάννης, Κουμαντζέλης, Δαούλας (82' λ.τ. Παλάντζας), Μπούζο (89' Εμμανουήλ), Ροκούδης (68' Ρώμνιος), Κιούσης, Κουτσιμάνης, Μικερτζής, Τζόγκας.

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου: Γιαννακος, Ταμπλης, Γεωργακης, Μητουλας, Παππας, Βαλιακος Μ, Βαλιακος Αθ. (54’ Μπακλαβάς), Βαλιακος Π., Λυμπικης Ηλ., Σαπουνας, Κοσυβας (39’ Παναγιώτου).