Βαθμολογία

Αιγινιακός- Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Διμαντόπουλο, ο Ολυμπιακός Βόλου, κέρδισε εκτός έδρας 2-1 τον Αιγινιακό. Μοιρασμένος το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 52ο  Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφθασε στον Διαμαντόπουλο που από πλάγια θέση στη μικρή περιοχή, σούταρε και άνοιξε το σκορ. Στο 64΄έκανε ένα τραγικό λάθος έσκυψε αφήνοντας την μπάλα για τον τερματοφύλακά του που ήταν όμως μακριά , ο Διαμαντόπουλος το εκμεταλλεύτηκε και  με πλασέ πάνω από τον Τόλιο, έκανε το 2-0.  Στο 66’ σειρά των γηπεδούχων να σκοράρουν. Ο Γιαζιτζόγλου σέντραρε και ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως στα εναπομείναντα λεπτά οι του Ολυμπιακού αμύνθηκαν σωστά.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος (73' Ρίκκα), Μπάρος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (67' Δεμηρτζόγλου), Ζούρκος, Φαμπίνιο, Πέντα, Κουτσοσπύρος, Κ. Αχαλινόπουλος (91' Κυνηγόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτση, Ζέρης, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Χιντζίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Νικολιάς (79' Μέζα), Μπιτάνγκ, Θέος (84' Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος (93' Κεσίδης).