Βαθμολογία

"Να μας τιμήσουν όλοι με την παρουσία τους"!

Με κοινή ευχή όλων να υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣΛ η συνέντευξη τύπου για την γιορτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/12/2014 και ώρα 21:00 στο Palladium.Για την εν λόγω εκδήλωση τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Λάρισας, της Ένωσης Διαιτητών, της Ένωσης Προπονητών και του Συνδέσμου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Όλοι οι προηγούμενοι άλλωστε θα είναι και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Ακόμη, στην συνέντευξη τύπου την παράσταση έκλεψαν τρεις "μικροί μάγοι" της μπάλας από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Λαρισαϊκού, οι οποίοι είπαν τα κάλαντα και παρέλαβαν δώρα από τον πρόεδρο του ΣΕΠΛ, Μανώλη Γαραζανάκη.

Τέλος, ο κ. Γαραζανάκης χάρισε δώρα και στους εκπροσώπους της ΕΠΣΛ, του Συνδέσμου Προπονητών και του Συνδέσμου Διαιτητών με ευχές για καλά Χριστούγεννα.

Φιλανθρωπικό Τουρνουά στη μνήμη του Διον. Τόμπορη

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του προέδρου του Άρη Λάρισας Διονύση Τόμπορη, θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 14:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Στο τουρνουά που φέρει την επωνυμία «Φως στην Ελπίδα – Διονύσης Τόμπορης», θα λάβουν μέρος οι ομάδες Παλαιμάχων της ΑΕΛ, του ΣΕΠΛ, επίλεκτοι ποδοσφαιριστές του Άρη Λάρισας και οι δημοσιογράφοι που θα αγωνιστούν μεταξύ τους με τη μορφή μίνι τουρνουά. Το εισιτήριο θα έχει τη συμβολική τιμή των δύο ευρώ.