Βαθμολογία

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0

Με τον Κώστα Μήτρογλου να πραγματοποιεί την πιο πειστική φετινή του εμφάνιση σκοράροντας δις, ο Ολυμπιακός υπέταξε τον μαχητικό Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα στο 36ο λεπτό, ανησύχησαν στο 83' με τον Πανιώνιο να χάνει την κορυφαία του ευκαιρία στο ματς, ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στο 2-0, με την πρώτη ασίστ του Ντοσεβί με τα "ερυθρόλευκα".

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη να του δίνει μια φανέλα των Πειραιωτών με το νούμερο "7" και την αναγραφή "Capitan Para Siempre". Ο Αργεντίνος αποθεώθηκε στο 62ο λεπτό, όταν και πέρασε στο γήπεδο αντικαθιστώντας τον Αργυρόπουλο.

Παράλληλα, αυτό ήταν και το τελευταίο επίσημο ματς στην τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος κρεμάει τα παπούτσια του και επιστρέφει στην Βαρκελώνη, αναλαμβάνοντας διευθυντικό πόστο στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Την Παρασκευή (19/12) θα ανακοινώσει το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), Ιωάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (28' λ.τ. Σιόβας), Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι (87' Φορτούνης), Αφελάι (62' Ντοσεβί), Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Μπουμάλ, Μασούρας (84' Σμυρλής), Αργυρόπουλος (62' Ιμπαγάσα), Σιώπης (75' Μπούζας), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.

Γκολ: 36' & 90+1' Μήτρογλου / -

Κάρτες: -/-