Βαθμολογία

Επιτέλους νίκη για τους Νέους

Κατάφερε επιτέλους να πάρει νίκη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, η Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Λάρισας, αφού κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης με σκορ 2-1 την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων, στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας. Η ομάδα, που είχε στο τιμόνι της τον Γιώργο Δοδοντσάκη, μετά και την παραίτηση Αργυρούλη, που ανέλαβε πόστο στην ΑΕΛ, εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Κώτσιας έβγαλε μια σέντρα από δεξιά για τον Τσιάτα, που εξ’ επαφής κατάφερε να κάνει το 1-0. Οι Τρικαλινοί, απάντησαν στο 27’ όταν ο Τσιαντούλας δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα να κοντράρει, όμως ο Καλαμάτας, έπεσε και απέκρουσε την μπάλα. Έτσι το πρώτο μέρος, τελείωσε με το 1-0 υπέρ της ομάδας του Νομού μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ και κατάφεραν να διασφαλίσουν την νίκη τους. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό, ο Τσιάτας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Βουτσελά και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα των Τρικάλων, ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Πατούλια στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Γιώργος Δοδοντσάκης): Καλαμάτας, Μπάμης, Κακάμης(67’ Σέτζας), Μάρης, Παπαδήμος, Κυρίτσης Ι., Κώτσιας, Κυρίτσης Αθ., Τσιάτας(86’ Κακαράντζας), Παπαγιαννούλης(60’ Γιαννακός), Ζιάκας.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Τρικάλων(Χρήστος Μόρφος): Βουτσελάς, Καΐκης, Γεωργίου, Μπαούσης, Τσιμπούκας, Τσιαντούλας, Αλεξανδρής(46’ Σακελάριος), Ντίνε(65’ Ψύρρας), Ντόκος(62’ Τσιακμάκης), Λουκάς, Πατούλιας.

Γιώργος Μητσιούλης