Βαθμολογία

Είχε ψυχή και το γύρισε ο Οικονόμος

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, που πέρασε με το νικηφόρο 1-2 μέσα από την πόλη της Κατερίνης, επικρατώντας του Βατανιακού. Η ομάδα του Νομού μας, ήταν καλύτερη και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά από ένα αυτογκολ του Κολιού, κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να γυρίσει το παιχνίδι, κατακτώντας 3 πολύτιμους βαθμούς.

Στο 35ο λεπτό, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μετά από ένα αυτογκόλ του Κολιού, με το 1-0 να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου. Στο 57’ ο Χάμος ισοφάρισε για την ομάδα του Νομού μας, ενώ στο 71’ ο Μανακούσιος έκανε το 1-2. Από εκεί και πέρα, ο Οικονόμος έχασε ευκαιρίες με τους Γκουντρουμπή, Κουλτσιάκη και Νάνο, να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας, Ζάχος, Χαρτομαζίδης, Πιτιτζάους, Παναγιωτίδης, Σκούρτι (86΄ Σιαμπάνης), Λαζαρίδης, Δαβάκος (64΄ Μποστάντζι), Καρτσάμπας, Ποτουρίδης, Καραγιάννης  (56΄ Μηλιόρδος).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης(46’ Γκουντρουμπής), Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάτζιος(46’ Καραγκούνης), Νάνος, Μπαλής, Κουλτσιάκης(85’ Μπαμπάλης), Χάμος, Παπαϊωάννου.