Βαθμολογία

Football League: Από ένα καρέ σε κάθε όμιλο

Με τέσσερα παιχνίδια σε Νότο και Βορρά ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής την Τετάρτη (17/12). Το κυρίως πιάτο όμως σερβίρεται την πρώτη ημέρα καθώς διεξάγονται συνολικά οκτώ αναμετρήσεις, τέσσερις σε κάθε όμιλο.

Στο Νότιο όμιλο, εκτός του ματς της ΑΕΚ με τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ που προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ημέρας, λαμβάνει χώρα η «μάχη» του Μενιδίου ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα, Απόλλωνα Σμύρνης. Επίσης, στην Εύβοια ο Ηρακλής Ψαχνών υποδέχεται τα Χανιά που έχουν βλέψεις για ψηλά, ενώ τέλος η Καλλιθέα φιλοξενεί την Επισκοπή με στόχο το τρίποντο-ανάσα καθώς έχει μόλις 2 βαθμούς.

Στον Βόρειο όμιλο η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Λαμία, υποδέχεται τον Τύρναβο που την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Επίσης, στο ντέρμπι της κορυφής ο Ηρακλής υποδέχεται την Ζάκυνθο με τους δυο «μονομάχους» να επιζητούν τη νίκη προκειμένου να μείνουν σε επαφή με την πρώτη θέση. Επίσης, ακόμη ένα βαθμολογικό ντέρμπι, αλλά στα χαμηλότερα στρώματα, διεξάγεται στον Εύοσμο όπου ο Αγροτικός Αστέρας αντιμετωπίζει τον Εθνικό Σερρών με τις δυο ομάδες να έχουν από 7 βαθμούς. Τέλος, στην Καλαμαριά ο τοπικός Απόλλων που θέλει τη νίκη προκειμένου να ξεφύγει από την τελευταία θέση φιλοξενεί την Αναγέννηση Καρδίτσας που «ψάχνει» το τρίποντο για να επουλώσει τις πληγές από τις βαριές ήττες στα ματς με Ζάκυνθο και Ηρακλή.

Νότιος όμιλος

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

15.00: Ηρακλής Ψαχνών – Χανιά

15.00: Αχαρναϊκός – Απόλλων Σμύρνης

15.00: Καλλιθέα – Επισκοπή

18.00: ΑΕΚ – Φωστήρας

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

17.00: ΑΟΤ Αλίμου – Παναχαϊκή

Ρεπό: Παναιγιάλειος

Δεν διεξάγεται η αναμέτρηση Πανηλειακός – Ερμιονίδα

Βόρειος όμιλος

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

15.00: Λαμία – Τύρναβος

15.00: Απόλλων 1926 – Αναγέννηση Καρδίτσας

15.00: Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Σερρών

16.00: Ηρακλής – Ζάκυνθος

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

15.00: Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου

19.00: ΑΕΛ – Φωκικός

Ρεπό: Πιερικός