Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Το Στόμιο πάει για ρεκόρ

Από κοντά κι η Αμυγδαλή-Πέρασε από την Αιγάνη ο Μελιβοιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ

Δυσκολεύτηκε αλλά δεν έσπασε το σερί του

Ακόμα μια νίκη, την 8η κατά σειρά, σε ισάριθμες αγωνιστικές, κατάφερε να πάρει ο Θερμαϊκός Στομίου, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε την Λάρισα ’88, με σκορ 3-2 και διατήρησε το σερί νικών που έχει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίζου Οικονόμου, που κέρδισε τον Γκούλιο και έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσιάρας Γ. με σουτ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, όταν έκανε το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα ’88 κατάφερε να μειώσει με τον Ζάχο στο 55ο λεπτό, να γράφει το 2-1. Στην συνέχεια μάλιστα έχασε και κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, με τον Σδράλη, τον Μπουφίκο και τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Αντί αυτού, οι γηπεδούχοι αύξησαν την διαφορά τους, όταν ο Τσιάρας Γ., έκανε το 3-1, μετά από σέντρα του Τσιάρα Δ. στο 65ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Λάρισας, ήταν να μειώσει εκ νέου και πάλι με τον Ζάχο, που διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 80ο λεπτό.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Αλεξίου, Θεοδώρου, Τοπάλης, Αλβανός Σ.(46’ Βλούχος), Πολύζος(70’ Ζιώγας), Τσιάρας Δ.(80’ Οικονόμου Ρ.), Τσιάρας Γ., Ταπατάς Κ., Οικονόμου Χ., Αλβανός Κ.

Λάρισα ’88: Γκούλιος, Μακρής, Σελήνης, Σδράλης(60’ Τατσόπουλος), Ντάμαλης, Ναστούδης, Μπουφίκος, Κωνσταντίνου Γ., Κωνσταντίνου Β., Γκουρομπίνος(75’ Τασιός), Ζάχος.

Παλικαρίσιο διπλό στην Αιγάνη

Σπουδαία νίκη πήρε ο Μελιβοιακός μέσα στην έδρα του Ολύμπου Αιγάνης, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 1-2 και έφτασε τους 17 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 2η θέση με την Αμυγδαλή. Η ομάδα της Μελιβοίας, κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ, μέσα στην έδρα των αντιπάλων της, που το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν σε 2-1.

Στο 42ο λεπτό, ο Μπάτσικας έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους, ο Λαδάς διαμόρφωσε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Αιγάνης κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Παζάρα στο 55ο λεπτό, ενώ να σημειωθεί ότι ο Μελιβοιακός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, μιας και αποβλήθηκε ο Μακρής λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Όλυμπος Αιγάνης: Βουγιούκας, Περόι, Χριστοδούλου(60’ Βουγιούκας), Ριζάκης, Αναγνωστόπουλος, Περκέτσι, Ρήγας(46’ Παζάρας), Ζαφείρης(80’ Ζάχος Μαν.), Ζάχος Αντ., Χλωρός, Γιούλι.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Δημητρούλης, Μακρής, Πλατσάς(85’ Κανδυλάρης Β.), Μαλαχτάρης, Λαδάς, Παπαρίζος Μ., Μπάτσικας, Γκουντάρας Ι., Γουργιώτης, Γραμμένος.

«Δόξα» και δεύτερη θέση

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου η Δόξα Αμυγδαλής, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε με σκορ 2-0 τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου και ισοβαθμεί με τον Μελιβοιακό.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 15ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Περδικούλη, ο Μπικάκης από απόσταση τριών μέτρων έκανε μια κεφαλιά, αλλά ο Ζουμπουλίδης κατάφερε να αποκρούσει. Στο 28’ ο Περδικούλης μεταβίβασε την μπάλα στον Σκιά και αυτός έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Αμυγδαλής απέκρουσε και πάλι. Δύο λεπτά αργότερα, η Δόξα μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν από λάθος γύρισμα αμυντικού στον τερματοφύλακα, ο Μπεκιώτης επωφελήθηκε και έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Τσολιάς είχε δοκάρι με κεφαλιά για τους γηπεδούχους, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν μια αναγκαστική αλλαγή, μιας και ο Ντάφος Ι., τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από ένα τάκλιν του Αγγέλη, έτσι την θέση του πήρε ο Ντίνας. Στο 70’ η Μαρμαρίνη είχε μια καλή φάση, όταν ο Κουκούμης έκανε ένα σουτ, αλλά ένας αμυντικός των γηπεδούχων πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή την έστειλε σε κόρνερ.

Στο 75’ τελικά, ήρθε και δεύτερο γκολ για την Δόξα, όταν από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Ντίνας, που σημείωσε το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μπεκιώτης με απευθείας κόκκινη κάρτα, για εκτός φάσης χτύπημα σε αντίπαλο του.

Δόξα Αμυγδαλής: Ζουμπουλίδης, Νάκας, Χατζησάββας, Ανδρέου Αγγ.(70’ Ντάφος Παν.), Μπραχελίκα, Στεφανούλης(88’ Ανδρέου Δ. λ.τ.), Τσολιάς, Καματέρης, Τσικούρας, Ντάφος Ι.(46’ Ντίνας λ.τ.), Μπεκιώτης.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Γκουγκώτης, Μιχαλόπουλος(65’ Τσεκούρας), Ακρίβος, Καλογιάννης, Αγγέλης, Περδικούλης, Μάρκου, Μπάτσικας, Τζιούρας, Μπικάκης(50’ Κουκούμης), Σκιάς.

Πραγματική φωτιά η Φλόγα…

Ευρεία νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Φλόγα Ευαγγελισμού μέσα στην έδρα της, με αντίπαλο αυτήν την αγωνιστική τον Ποσειδώνα Λάρισας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και όπως φανερώνει το σκορ, δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην νίκη.

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Διαμαντάκης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 10ο λεπτό, ο Χρήστος Καουνάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, γράφοντας το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε τον ρόλο του δημιουργού, όταν εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Διαμαντάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κίκε βρήκε με ωραία πάσα τον Τριαντάφυλλο Μαντή, που έκανε το 3-0 στο 65ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νίκος Ντέλιος είχε δοκάρι, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τριαντάφυλλος Μαντής, στο 80ο λεπτό, έπειτα από πάσα του Ντέλιου.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Γιακουβής Ν., Κίκε, Κόκκινος, Παππάς(60’ Μαντής Κ.), Γεροκώστας, Μαντής Παν., Ντέλιος, Καουνάς(46’ Τσάκος), Διαμαντάκης, Μπότσαρης(80’ Γιακουβής Κ.), Μαντής Τρ.

Εύκολο απόγευμα για το Ολύμπικ

Εύκολο έργο είχε η Ακαδημία Ολύμπικ, που κέρδισε με σκορ 0-4 το νεανικό σύνολο του Ορφέα, μέσα στην έδρα του. Οι φιλοξενούμενοι, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα και όπως δείχνει και το σκορ, έφτασαν εύκολα στην νίκη.

Στο 25’ ο Μίχος έκανε το 0-1 για το Ολύμπικ, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Κουτσώνης έκανε το 0-2 στο 60’, ενώ ο Μήλιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 δέκα λεπτά αργότερα.

Το τελικό 0-4, διαμόρφωσε ο Γεωργόπουλος στο 80’, ενώ είχε προηγηθεί και δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, με τον ίδιο παίκτη στο 75ο λεπτό.

Ορφέας: Βραχουσάι, Οικονόμου, Καρβουνάρης(30’ Πνευματικός λ.τ.), Παπαδημητρίου, Καϊάρας, Νότας Κ.(80’ Ιωαννίδης), Καψιώχας Δ., Καψιώχας Αλ.(50’ Μπουρνάκας), Φαρμάκης, Νεχαλιώτης, Κανελλίδης.

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Ζουμπελούλης, Ντόκος(70’ Χατζηβασιλείου), Κύρκος, Μίχος(65’ Βογιατζόγλου), Τσούρης, Μήλιος, Πράπας, Κουτσώνης(60’ Γεωργόπουλος), Γκαντούνας.

Δεύτερη νίκη για την Έλαφο

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει η Έλαφος, που κέρδισε τον Αετό Αετολόφου, με σκορ 4-1, μέσα στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ, ενώ το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό, όταν η Έλαφος κέρδισε πέναλτι για χέρι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλάφας, κάνοντας το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπρούσας έβγαλε ωραία πάσα για τον Μπαλάφα, που έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε χατ-τρικ, όταν στο 70ο λεπτό έκανε το 3-0. Στο 80’ ο Μπρούσας εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Μάνδαλος κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα για το 4-0. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Αετολόφου, κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής και να μειώσει σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντελή, στο 85ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα.

Έλαφος: Κοσμάς, Τσατσανάκος, Μάνδαλος, Αναγνώστου Σ., Νικολαΐδης, Μπρούσας, Γινάτης, Στογιάνοφ(75’ Αναγνώστου Ευ.), Μπαλάφας, Γουργιώτης, Δαρίκας.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Ι.(80’ Ηλιάδης Ευ.), Τζουβάρας Χρ., Ηλιάδης Στ., Ντελλής Αθ., Τζουβάρας Ηλ.(75’ Πατέλης), Μπρουγαζάς, Κασίδας(60’ Κατσίμπαλης), Ντελλής Αντ., Αργυρούλης, Γεωργοβίτσας.