Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα η Χαραυγή - σε μεγάλα κέφια ο Λάτα

Ένα εύκολο απόγευμα ενόψει του ντέρμπι κορυφής με το Νέο Περιβόλι, είχε η Χαραυγή το μεσημέρι της Κυριακής στον Σταυρό, τον οποίο και κέρδισε με 6-0. Ο αγώνας σε καμία περίπτωση δε χρίζει κριτικής, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εξόφθαλμη.

Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο μισό του γηπέδου, ενώ είχαν μόλις μία τελική φάση σε όλο τον αγώνα! Από την άλλη, το συγκρότημα του Δημήτρη Παππά δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική ανάταση, μετά τα πέντε γκολ που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Δόξα Υπέρειας.

Η Χαραυγή είχε σε μεγάλη μέρα τον Μάριο Λάτα, ο οποίος πέτυχε τρικ, μοίραζε ασίστ με το τσουβάλι και έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε στο αριστερό άκρο της άμυνας του Σταυραετού.

Το σκορ άνοιξε στο 22' ο Λάτα με φοβερό βολέ στην κίνηση, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά από κούρσα και εξαιρετική ατομική ενέργεια, ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 0-2. Το 0-3 ήρθε στο 36' με κεφαλιά του προωθημένου Ζήση Τσανά ενώ το 0-4 πέτυχε στο 40' μετά από αλλεπάλληλες πάσες ο Μάνος Πετράκης.

Ίδιο το σκηνικό και στην επανάληψη, με τον Δημήτρη Παππά να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, κάνοντας δύο αλλαγές στο ημίχρονο. Ωστόσο, αυτό δεν άλλαξε την αγωνιστική συμπεριφορά της Χαραυγής, η οποία συνέχισε πειθαρχημένα να επιτίθεται και να φθάνει σε δύο ακόμη τέρματα με τον Λάτα αρχικά στο 62' και τον 16χρονο Γιώργο Λαχανά που στο 75' άνοιξε και αυτός "λογαριασμό" με τα αντίπαλα δίχτυα.

Έτσι, η Χαραυγή διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από το Νέο Περιβόλι, το οποίο και υποδέχεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο "Θεσσαλικό", στο ντέρμπι που θα κρίνει την κορυφή πριν την διακοπή για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σταυραετός Σταυρού: Κανατούλας, Αγγέλης, Γκέβρος Γ., Νταρανάς, Καλούτσας, Μαγνήσαλης, Μάλος, Πατσιούρας, Νταβέλης, Ψαλίδας, Καρατοσίδης (60’ Γκέβρος Θ.).

Χαραυγή: Ράιδος, Ζυγούρης (46' Ντριβαλάς), Τσανάς (60' Λαχανάς Γ.), Μακρής (46' Γκουτζαμπασούλης), Περιτογιάννης, Πετράκης Μ., Βιντσάνι, Πετράκης Χρ., Λάτα, Λαχανάς Αλ., Παππάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντοβασίλης Ν., Χατζάκης Ε., Τέγος Δ.