Βαθμολογία

Του πάει το πρωινό ξύπνημα…

Νίκη με σκορ 1-4 πήρε ο Ιπποκράτης, απέναντι στους Λύκους, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και έφτασε έτσι τους 12 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Αν και οι Λύκοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν όχι μόνο να απαντήσουν, αλλά να κάνουν και την ανατροπή και να φτάσουν στην νίκη. Συγκεκριμένα, στο 11ο λεπτό, ο Ράμα έκανε το 1-0 για τους Λύκους, παρ’ όλα αυτά η χαρά δεν κράτησε και πολύ για τους γηπεδούχους, καθώς στο 18’ ο Κιούσης έκανε το 1-1.

Στο 27’ ο Κουτσιμάνης έκανε ένα σουτ, ο Μπουρονίκος απέκρουσε ασθενώς και ο Μικερτζής στην συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έτσι, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιπποκράτης μπήκε πιο δυνατά και είχε δοκάρι στο 50’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κιούση. Στο 65’ ο Κουτσιμάνης, από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Μπουρονίκος απέκρουσε την προσπάθεια του Μήτρου, που βγήκε τετ-α-τετ.

Στο 71’ ο Μικερτζής δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να φαίνεται πως σκάσει μέσα από την γραμμή και τον επόπτη να καταλογίζει το γκολ στον Ιπποκράτη, με τους ανθρώπους των Λύκων να διαμαρτύρονται έντονα, καθώς θεωρούν πως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.

Στο 73’ ο Κατσογιάννης έκανε το 1-3 για τον Ιπποκράτη, ενώ στο 79’, ο Κουτσιμάνης αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά και τον τερματοφύλακα, διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Λύκοι(Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μπουρονίκος, Ράμα, Ντριβαλάς, Τζούμπικας, Σπανός, Γεωργούλας, Μήτρος, Μπέρσι, Μάνης, Τζήκας, Αλεξίου.

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Γεωργιάδης, Τσουμάνης(83’ Ρώμνιος), Κατσογιάννης, Κουμαντζέλης, Δαούλας, Κιούσης, Ροκούδης(75’ Μπατζογιάννης), Μπούζο, Κουτσιμάνης Ευ., Μικερτζής(86’ Νταμπαλέτσιος), Τσιόγκας.

Γιώργος Μητσιούλης