Βαθμολογία

Νίκη ψυχολογίας για το Αρμένιο

Μια σημαντική νίκη που θα της δώσει ψυχολογική ώθηση για την δύσκολη συνέχεια πέτυχε η Δόξα Αρμενίου, η οποία επιβλήθηκε του Αστέρα Μελισσοχωρίου με σκορ 2-1 εντός έδρας.

Η Δόξα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και πήρε το προβάδισμα στο 30' όταν ο Σολάκου μετά από πάσα του Καψούρη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ακόμη στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως ο Παπαδημητρίου από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το Μελισσοχώρι κατάφερε στην πρώτη ουσιαστικά πολύ καλή φάση του στο παιχνίδι, να φτάσει στην ισοφάριση στο 55' με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ευαγγέλου, ενώ στο 60' το Αρμένιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Καψούρη από αμυντικό του Αστέρα μέσα στην περιοχή.

Το τελικό 2-1 με το οποίο η Δόξα πανηγύρισε την νίκη, διαμόρφωσε στο 77' ο Καμπανάς με δυνατό σουτ, μετά από κεφαλιά πάσα του Καψούρη.

Δόξα Αρμενίου: Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Ρενάτο, Γιαννούχος, Σολάκου, Καμπανάς, Παπαδημητρίου (60' Καραμπουτάκης), Καψούρης (89' Γούλας), Καραδημήτρης (70' Μπατακιώνης), Ρουμπιές, Γκόντας.

Διαιτητές: Κεραμίδας Ν., Αρχοντής Κ., Νάκας Χ.