Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Νίκες για τους πρωτοπόρους και εκπλήξεις!

* Το Νέο Περιβόλι παραμένει στην κορυφή * Η Δόξα Υπέρειας στραβοπάτησε στην έδρα της * Η Ακαδημία Πλίτση πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα 

Επιμέλεια: Βάσω Γκατζούλη – Χρήστος Γκατζούλης

Ζωοδόχος Πηγή Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 1-3

Πολύ νωρίς στο παιχνίδι στο 19’ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καραχάλιο ο οποίος σημείωσε και το δεύτερο τέρμα του στο 32’, ο Άγιος Γεώργιος είχες τις καλύτερες φάσεις και δοκάρι και έκανε τρία τα τέρματά του. Η Ζωοδόχος Πηγή είχε δύο φάσεις και στο 60’ κατάφερε να μειώσει την διαφορά με ένα γκολ.

Στο 5’ ο Ζιάρκας μέσα στην περιοχή δεν πρόλαβε να σουτάρει, κόντραρε η μπάλα σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ. Στο 19’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου και 0-1. Στο 24’ δοκάρι με τον Κουκουτή με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 26’ ωραία προσπάθεια του Τατσιαρή, πέρασε πέντε παίκτες, βρέθηκε μόνος του με το τέρμα και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 32’ ωραία πάσα του Πάνου, έδωσε στον Καραχάλιο και με σουτ έκανε το 0-2. Στο 40’ ο Αγγελουσόπουλος πλάσαρε, ο Γούσιας έβγαλε σε κόρνερ. Στο 48’ μετά από κόρνερ του Μαμαλούδη, ο Παπαδημητρίου πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας από πάσα του Τσάμπα, ο Δημητρόπουλος έκανε το 1-2. Στο 63’ ο Τσιάμπας έπιασε την κεφαλιά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας. Στο 75’ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στο 80’ από πάσα του Πάνου, ο Τριγκας σουτ – πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ζωδόχος Πηγή: Τσιάρας, Ντιβανίδης, Κανατούλας, Μαμπλέκος (75’ Χριστοδουλόπουλος), Ζιάρκας, Τσιάμης, Αποστολίδης, Αγγελουσόπουλος Χ., Αγγελουσόπουλος Β., Μπανιάς (47’ Τσιάμπας), Μελανός (60’ Δημητρόπουλος).

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Γούσιας, Καρνάβας, Τσιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής, Κουκουτής (70’ Τρίγκας), Μαμαλούδης, Δημακόπουλος, Καραχάλιος, Πάνος (88’ Γρίβας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμαγκιόλας Ε., Γκόγκος Η., Καλέμι Ο.

Ατρόμητος Βαμβακούς – Άρης Χαράς 2-0

Οι φάσεις τα γκολ και το θέαμα ήταν για την γηπεδούχο ομάδα. Από πολύ νωρίς στο 20’ από κόρνερ του Λούκουτου ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και έκανε το 1-0. Στο 30’ μετά από κόρνερ του Αζά, ο Γκόβαρης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από το σημείο του πέναλτι. Στο 35’ από εκπληκτική ενέργεια του Μορφογιάννη δεν μπόρεσαν οι Ξυνογαλάς, Αζάς και Καραγιάννης να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60’ από κόρνερ του Λούκουτου, υπήρξε αναταραχή στην περιοχή του Άρη Χαράς και ο Γκόβαρης με εξαιρετικό βολ – πλανέ έκανε το 2-0. Στο 65’ ο Λούκουτος έδωσε στον Φλώρο, αυτός έσκαψε στον Ξυνογαλά και αυτός μόνος του έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Κατσιούλης. Στο 70’ σουτ του Αζά από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Κατσιούλης, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Καραγιάννης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80’ σέντρα του Ιακωβάκη, βρήκε τον Γκόβαρη αλλά την κεφαλιά του απέκρουσε ο Κατσιούλης.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Φλώρος, Μορφογιάννης, Παπαγεωργίου (62’ Ακρίβος), Λούκουτος, Καραγιάννης (67’ Ιακωβάκης), Αζάς (75’ Στεργιόπουλος), Ξυνογαλάς, Αρσενόπουλος.

Άρης Χαράς: Κατσιούλης, Μπόγκας, Παπαγιάννης, Σπανός, Αποστολίδης, Αθανασίου (80’ Φυτιλής), Μαρβαντάϊ Τζέιμς, Μαρβαντάϊ Γκένι, Παπανικολάου (65’ Ακριβοσούλης), Τασιόπουλος, Λιόπας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης Ν., Ντίνου Φ., Καλισόπουλος Γ.

Νίκη Κρήνης – Ακαδημία Πλίτση 1-2

Σε ένα παιχνίδι όπου το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, στην επανάληψη κατάφερε η Ακαδημία Πλίτση να προηγηθεί στο 55’ με τον Κατσαβό και να έχει δοκάρι στο 60’, αργότερα στο 78’ ισοφάρισε η Κρήνη και λίγα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Γκαραγκούνη πήρε τη νίκη.

Στο 17’ σέντρα του Κεχαγιά, πήρε ο Θεοχαρόπουλος το σουτ απέκρουσε ο Λιάκος. Στο 24’ φάουλ του Καραλευθέρη σε κόρνερ ο Λιάκος. Στο 38’ μπήκε από πλάγια ο Μακρυγιάννης πέρασε δύο παίκτες έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.

Στο 55’ από πλάγιο άουτ βγήκε ο Γκαραγκούνης έπιασαν την μπάλα με το χέρι οι αμυντικοί της Κρήνης, δόθηκε πέναλτι εκτέλεσε ο Κατσαβός και έκανε το 0-1. Στο 60’ ο Γκαραγκούνης πέρασε την άμυνα έφτασε απέναντι από τον Πουλαράκη αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 72’ από πλάγια ο Μαργαριτόπουλος έσπασε την μπάλα στον Νταφόπουλο Θ. του Θ. που δεν μπόρεσε να την στείλει από το ύψος της μικρής περιοχής στην εστία. Στο 75’ σέντρα του Θεοχαρόπουλου, κεφαλιά – πάσα του Τσαρδάκα στον Νταφόπουλο Θ. του Θ. αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα σε κόρνερ. Στο 78’ από κόρνερ του Ζησόπουλου πήρε την κεφαλιά ο Μαργαριτόπουλος και έκανε το 1-1. Στο 80’ ο Κακάμης βγήκε από πλάγια δεξιά έκανε ωραία σέντρα στον Γκαραγκούνη και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 85’ ο Πατέτσος ένα ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 89’ ο Δανιλούδης έστειλε το σουτ του άουτ.

Νίκη Κρήνης: Πουλαράκης, Καραστέργιος, Κεχαγιάς (57’ Νταφόπουλος Θάνος του Θωμά), Καραλευθέρης, Νταφόπουλος Αθανάσιος του Κ., Ζησόπουλος, Μακρυγιάννης, Λεμονής, Τσαρδάκας (85’ Αγγελακόπουλος), Θεοχαρόπουλος (87’ Καραγιάννης), Μαργαριτόπουλος.

Ακαδημία Πλίτση: Λιάκος, Γεράκης, Τανός, Μπομπότης, Σελήνης (46’ Δαλαμπύρας), Δανιλούδης (70’ Γκρέτσης), Πατέτσος (85’ Μπράτσος), Πλίτσης, Γκαραγκούνης, Κατσαβός, Κακάμης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός Β., Τσατσαρώνης Κ., Ρομάι Σ.

Αστέρας Νέου Περιβολίου – Μαυροβούνι 5-0

Το Νέο Περιβόλι ήταν ο κυρίαρχος και νικητής του παιχνιδιού με πέντε τέρματα εκ των οποίων τα τρία σημείωσε ο Τζέκας ένα ο Παπανικολάου και ένα ο Λιντέρης. Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα δεν είχε φάσεις και δεν το πάλεψε.

Στο 15’ τετ α τετ ο Λιντέρης το σουτ έβγαλε ο τερματοφύλακας πάνω στην γραμμή. Στο 32’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπανικολάου, η μπάλα στο πρώτο κάθετο δοκάρι. Στο 41’ από το ύψος του κέντρου της μεσαίας γραμμής, έκανε σέντρα ο Δημακόπουλος, πέρασε η μπάλα την πλάτη της άμυνας και με ωραίο βολέ από πλάγια θέση ο Παπανικολάου έκανε το 1-0. Στο 47’ από πλάγια σέντραρε ο Διάλας πήρε την κεφαλιά ο Τζέκας την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 49’ από πλάγια έκανε τη σέντρα ο Δημακόπουλος και από ύψος του πέναλτι ο Τζέκας με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 56’ σουτ του Τζέκα απέκρουσε ασταθώς ο Ριζόπουλος το ριμπάουντ πήρε ο Δημακόπουλος, έδωσε στον Τζέκα και αυτό έκανε το 3-0.

Στο 80’ από ωραία κίνηση του Μαμαλούδη, έβγαλε τη σέντρα στον Τζέκα και αυτός έκανε ο 4-0. Στο 88’ ύστερα από πάσα του Δημακόπουλου πήρε ο Τζέκας έδωσε στον Μαμαλούδη και ο τελευταίος έχασε το κοντρόλ. Στο 90’ ο Τζέκας έβγαλε στον Λιντέρη και αυτός από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 5-0.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Νάρης, Αργύρης (46΄Διάλας), Χασιώτης, Τσουμπέκας, Χρόνης, Δημακόπουλος, Λιντέρης, Κόκκινος (75’ Λιόλιος), Παπανικολάου (65’ Μπανταβάνος), Μαμαλούδης, Τζέκας.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου, Αθανασίου, Μπάγκας Αχιλλέας, Νούλας, Σταυροθεόδωρος (85’ Μαντζαφούλης), Μπάγκας Αρσένης, Τατσέλος, Νταλαγιώργος (60’ Μανίκας), Πάτας, Νότας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης Α., Θωμάς Δ., Λανάρα Ε.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων – Δόξα Υπέρειας 3-0

Στο 20’ ο Φουστάνας Ι. έκανε το ένα – δύο με τον Ιορδανίδη ο τελευταίος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 25’ ο Ιορδανίδης έπιασε ωραία κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 30’ ο Ιορδανίδης ξανά έκανε το σουτ απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, πήρε το ριμπάουντ ο Ρεντινόπουλος και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 39’ άλλαξε την μπάλα ο Τσούλης με τον Ιορδανίδη και αυτός με τον Ρεντινόπουλο, έκανε το σουτ και 2-0. Στο 75’ μπαλιά του Τσούλη στον Ρεντινόπουλο αυτός βγήκε από αριστερά και με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

*Η διοίκηση του Άρη Διλόφου, ο προπονητής και οι παίκτες εύχονται περαστικά και καλή ανάρρωση στον παίκτη Κλιάφα Κ. από την Δόξα Υπέρειας που τραυματίστηκε.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο 75’ του 26χρονου Κλιάφα Κ. ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε μηνίσκος και χιαστός. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Για την φιλοξενούμενη ομάδα τρεις φάσεις – δοκάρια. Στο 7’ με τον Κλιάφα, στο 8’ με τον Γκατζόγια Δ. και στο 65’ με τον Γούναρη.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας Χ, Σουλιώτης Β., Χαρδαλιάς, Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Τσιαμπαλής, Φουστάνας Ι, (82’ Λεβέντης), Ανυφαντής, Ιορδανίδης (81’ Τορμούσογλου), Τσούλης, Ρεντινόπουλος (81’ Μπανιάς).

Δόξα Υπέρειας: Σκαντζούρης, Κλιάφας Β., Γκατζόγιας Α., Τσούρης, Παπαδόπουλος, Μανταλιάς, Γκατζόγιας Δ., Κλιάφας Κ. (75’ λ.τ. Ανδρεόπουλος), Κερμελίδης, Τασιόπουλος, Γούναρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης Θ., Κουκούλης Α., Τσιαπλές Σ.