Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Ασταμάτητο το Μεσοχώρι, σταθερά στην κορυφή τα Δελέρια!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρκούγια που πέτυχε δύο γκολ, αλλά και τους Γκαμπέτο και Φίλιππα Μούσιο σε μεγάλη μέρα, η Ελπίς Μεσοχωρίου πέρασε χωρίς προβλήματα και από την έδρα του Ολύμπου Ολυμπιάδας με σκορ 3-0. Έτσι, η Ελπίς διατήρησε το αήττητο της φετινής σεζόν, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την νέα γκέλα της Πελασγιώτιδας περνώντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με εννέα ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11', όταν ο Μαρκούγιας με σουτ εκτός περιοχής έπειτα από ασθενή απόκρουση του Νίκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 40' έγινε το 0-2 με ανάποδο ψαλίδι του Φίλιππα Μούσιου από σέντρα του Σωκράτη Φακίτσα.

Στο 41' ο Όλυμπος είχε μια καλή ευκαιρία με ένα φάουλ του Πουρσανίδη το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Πατσιτός Δ., ενώ στο 42' ο Κουτσογιάννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Λιούρα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα.

Στο πρώτο μέρος το Μεσοχώρι είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Γκαραβέλη, Λιούρα και Αλιπρασίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς ξεκίνησε και πάλι δυνατά και στο 53' είχε δοκάρι σε σουτ του Φακίτσα, ενώ στην επαναφορά ο Γκαραβέλης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Γι' αυτή τη φάση διαμαρτύρεται το Μεσοχώρι.

Στο 55' ο Πατσιτός Δ. πραγματοποίησε ωραία απόκρουση σε κεφαλιά του Κόντου, ενώ λίγο αργότερα ο Μαρκούγιας με εκπληκτική ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε από το κέντρο διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Στο 62' είχαμε την δεύτερη κόκκινη για τον Όλυμπο Ολυμπιάδας με τον Τσαναχτσίδη να προχωρά σε αψυχολόγητη ενέργεια και να βρίζει τον διαιτητή.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα η ομάδα του Μεσοχωρίου είχε αρκετές καλές ευκαιρίες με τους Αλμπιόν, Χαράλαμπο, Γκαμπέτο και Μαρκούγια, με τον τελευταίο να έχει και ένα δοκάρι.

Όλυμπος Ολυμπιάδας: Νίκου, Πουρουτίδης Γ., Σαβίδης, Μαυρίδης (67' Αλεξίου Ελ.), Παριώτης, Πουρσανίδης, Τσαναχτσίδης, Κουτσογιάννης, Κατσάρας (56' Αλεξίου Αθ.), Πουρουτίδης Ηρ., Κόντος.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θ., Μούσιος Φ., Γκαμπέτος, Μούσιος Ζ., Μαρκούγιας, Φακίτσας Σ. (63' Φράντζας Ρ.), Χαράλαμπος, Αλιπρασίτης (55' Αλμπιόν), Λιούρας (70' Καραγιάννης), Γκαραβέλης.

 

Χυρετιακός Δομένικου-Αστραπή Δελερίων: 1-4

Σταθερά στην πρώτη θέση διατηρείται η Αστραπή Δελερίων που δεν αντιμετώπισε δυσκολία ούτε στην έδρα του Χυρετιακού Δομένικου, του οποίου και επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1. Για τους φιλοξενούμενους δύο γκολ πέτυχε ο Βασιλειάδης και από ένα οι Σουλιώτης και Μπακόλας.

Η καλύτερη ευκαιρία του Χυρετιακού στο πρώτο μέρος χάθηκε με τον Φούντα, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Δομένικου ήταν να μειώσει στο 80' στο τελικό 1-4 με ένα εντυπωσιακό φάουλ του Σανίδα από τα 40 μέτρα.

Χυρετιακός Δομένικου: Γαλανός, Δαλώσης, Καραγκούνης, Αλιαπούλιος (70' Τσιάρας), Φούντας, Τσικούρας Γ., Τσιανάκας (46' Τσούτσος), Ψύρρας (70' καραθάνος), Κυπαρρίσης, Τσικούρας Π., Σανίδας.

Αστραπή Δελερίων: Κοκκαλάρας, Καρράς, Μπουλαμάτσης, Ντιντόκας Χρ., Κουφοδήμος (Σκουλαρίκης), Ραψανιώτης, Βασιλειάδης, Γκιώζης, Πετρίκης (Μπαρμπής), Μπακόλας (Παπαδημητρίου), Σουλιώτης.

 

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου-Πελασγιώτιδα: 1-1

Νέα απώλεια βαθμών για την Πελασγιώτιδα, που αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα του Γεωργάκη Ολύμπιου Λιβαδίου και  έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το Λιβάδι ήταν αυτό που προηγήθηκε στο σκορ στο 25', όταν ο Μπατζάκης με ατομική προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0.

Στο 45' οι γηπεδούχοι έμεινα με παίκτη λιγότερο, καθώς την δεύτερη κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Γκούμας για σκληρό μαρκάρισμα.

Η Πελασγιώτιδα ήταν πολύ απειλητική σε όλο το πρώτο μέρος και είχε τρία δοκάρια σε ένα φάουλ του Αναστασίου, μια κεφαλιά του Γελαλή και σε ένα σουτ του Δόλγυρα.

Η λαρισινή ομάδα κατάφερε τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα, αφού στο 70' ο Κιός με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Η Πελασγιώτιδα διαμαρτύρεται για την ανοχή του διαιτητή στα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: Γεωργούλης, Γκούμας, Γκατζούνης, Μπίσμπας, Δημαγιώργης (70' Μπαγιώτας), Μπατζάκης, Καπέτης, Καψάλης, Μεταξιώτης (90' Κάλφας), Ντάμπος (80' Ευθυμίου), Αντωνίου.

Πελασγιώτιδα: Γούπος, Κουτίνας, Τέλιος, Θύμιος, Γρηγοριάδης, Μαροσούλης (65' Κιός), Ντάφης (75' Δάμτσας), Δόλγυρας, Αναστασίου, Γελαλής, Μότση.

 

Νίκη Μιχαήλ-Μύτικας Καλυβίων: 3-0

Εύκολη νίκη πέτυχε η Νίκη Μιχαήλ, που επικράτησε με σκορ 3-0 του Μύτικα Καλυβίων, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι  άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Τζουμάκα, ενώ στο 25' ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 35' ο Ανδρέας Γραβάνης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νίκη Μιχαήλ είχε και ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58' με τον Λαζάρου.

Ο Μύτικας Καλυβίων διαμαρτύρεται για το 3ο γκολ των γηπεδούχων, καθώς οι άνθρωποι του θεωρούν ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή.

Νίκη Μιχαήλ: Παπαπολυμέρου, Κατσάρος, Ραπτόπουλος, Παπακωνσταντίνου (46' Κωφός), Σαπουνάς Γ., Αγγελακόπουλος, Τζιαμαλής, Τζουμάκας, Γραβάνης Ανδ., Λαζάρου (60' Μάρκιν), Σαπουνάς Ν. (70' Κωνστανταρίδης).

Μύτικας Καλυβίων: Μπέλης, Μπαλούκας Δ., Γκαβαλιάγκας, Ζιακούλης, Γκόλτσιος, Νάνος, Κατσίμπουρας Κ., Καϊμακάμης, Ζέτας, Ζαρώτης, Φουρκιώτης.

 

Κοιλάδα-Κεραυνός Δρυμού: 1-0

Η αλλαγή προπονητή δείχνει πως έκανε καλό στην ψυχολογία των παικτών της Κοιλάδας, η οποία χάρη σε γκολ του Καζάνι πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά επί του Κεραυνού Δρυμού με σκορ 1-0.

Στο 40' η γηπεδούχος Κοιλάδα είχε χαμένο πέναλτι με τον Γουγουλούλη, το οποίο είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο Καζάνι

Ο Κεραυνός Δρυμού φάνηκε ανταγωνιστικός και θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στο 55', όταν και είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Θεόδωρου Γκαντούνα. Ενώ στο 58' είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία με τον Δρυστέλλα.

Τον "γόρδιο δεσμό" για την Κοιλάδα έλυσε τελικά στο 60' ο Καζάνι, έπειτα από ωραία μεταβίβαση του Γουγουλούλη για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Να τονίσουμε ότι η Κοιλάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες με τους Αρβανίτη, Κολότσιο, Καζάνι, Μπαρμπούτη και Γουγουλούλη.

Κοιλάδα: Σδράλλης, Μπαρμπούτης, Γονατάς (88' Σαρούδης Α.), Τσιαδήμος, Ανδρεάκης Ι., Μπούρης, Αβραμούλης, Κολότσιος (65' Ζησόπουλος), Αρβανίτης (75' Αθανασόπουλος), Γουγουλούλης, Καζάνι.

Κεραυνός Δρυμού: Αρσένης Δ.Α., Αρσένης Δ.Η., Γκαντούνας Β., Ζιάρρας Β., Γκαντούνας Θ., Ζιώγας Ε., Ζιώγας Θ. (46' Γκαντούνας Ρ.), Γκαντούνας Κ., Αρσένης Απ., Γκαντούνας Γ., Δρυστέλλας Τ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης