Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Το Στόμιο πήρε το ντέρμπι

«Σφαγή» για την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ

Εντυπωσιακή ανατροπή για Ολύμπικ

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Ζαππείου, όπου η Ακαδημία Ολύμπικ, υποδέχτηκε την Έλαφο Αγιάς για τον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 3-2. Οι φιλοξενούμενοι, αν και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν, με αποτέλεσμα, η γηπεδούχος ομάδα να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές και στο τέλος να κάνει την ανατροπή και να πάρει την νίκη.

Η Έλαφος, άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Στογιάνοφ. Ωστόσο, ο Μίχος ισοφάρισε για το Ολύμπικ στο 35ο λεπτό σε 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ, με τον Βαγγέλη Αναγνώστου στο 65’, για να ισοφαρίσουν εκ νέου οι γηπεδούχοι με τον Πράπα πέντε λεπτά αργότερα. Στο 85ο λεπτό, ο Μίχος έκανε την ανατροπή για την Ακαδημία Ολύμπικ, όταν με κεφαλιά σημείωσε το 3-2, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Ζουμπελούλης, Κύρκος, Ντόκος, Τσούρης, Μίχος, Μήλιος, Γκαντούνας(35’ Πράπας), Γεωργόπουλος, Φώτης.

Έλαφος: Μάνδαλος, Τσατσανάκος, Χριστοδούλου, Αναγνώστου Στ., Αναγνώστου Ευ., Στογιάνοφ, Νικολαΐδης(85’ Μπατάλας), Γουργιώτης, Σφέτσος, Μπρούσιας, Ζυγογιώργος.

Ο Μπεκιώτης «καθάρισε» για την Αμυγδαλή

Ακόμα μια νίκη πήρε η Δόξα Αμυγδαλής, αυτήν την φορά εκτός έδρας, κόντρα στον νεοσύστατο Αετό Αετολόφου, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 0-1, χάρη σε ένα γκολ του Μπεκιώτη, στο δεύτερο ημίχρονο. Το αξιοσημείωτο είναι, πως ο σκόρερ του χρυσού τέρματος για τους φιλοξενούμενους, είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, δέκα λεπτά πριν σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν ο Γιώργος Τσολιάς, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στο 25ο λεπτό του αγώνα, ενώ προηγουμένως είχε κάνει ένα σουτ, αναγκάζοντας τον Τζιάτζιο να αποκρούσει την μπάλα. Στο 30ο λεπτό ο ίδιος παίκτης, με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Αργυρούλη, του οποίου την κεφαλιά απέκρουσε ο Ζουμπουλίδης, στο 50ο λεπτό, ενώ είχαν κι ένα σουτ με τον Ηλιάδη λίγο αργότερα, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 75ο λεπτό, ο Μπεκιώτης έκανε το 0-1 για την Δόξα Αμυγδαλής, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όσο και τα δικά του, στο 80ο λεπτό.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Ι., Ντελλής Αθ., Ηλιάδης Στ., Γεωργοβίτσας, Μπρουγαζάς, Ντελλής Αντ.(80’ Τίνανας), Ντελλής Σπ., Ηλιάδης Ευ., Κασίδας(46’ Αργυρούλης).

Δόξα Αμυγδαλής: Ζουμπουλίδης, Νάκας, Χατζησάββας, Μπραχελίκα(55’ Ντάφος Παν.), Ανδρέου Αγγ., Στεφανούλης, Ντάφος Ι.(65’ Μπεκιώτης), Καματέρης, Τσικούρας, Τσολιάς Γ., Ντίνας(70’ Ανδρέου Δ.).

Το σκορ τα λέει όλα…

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, που κέρδισε με σκορ 3-0 την Φλόγα Ευαγγελισμού και έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς μέχρι στιγμής.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε καλή μέρα, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως οι αντίπαλοι τους δεν είχαν ρυθμό και έφτασαν έτσι σε αυτήν την νίκη. Στο 35ο λεπτό, ο Περδικούλης έβγαλε σε θέση βολής τον Σκιά, που έκανε το 1-0 για τον Χείμαρρο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τζιούρας κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπαρίσης, ωστόσο ο Τσόγιας κατάφερε να αποκρούσει.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τσεκούρας έβγαλε μια μπαλιά για τον Κουκούμη, που βρέθηκε απέναντι στον Τσόγια και έκανε το 2-0 στο 70ο λεπτό, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Σκιάς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και από θέση βολής έκανε το 3-0.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ευκαιρίες έχασαν οι Δούπκαρης, Μπέλιος και Παναγιώτης Μαντής.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Γκουγκότης, Αγγέλης, Ακρίβος, Καλογιάννης, Μιχαλόπουλος, Περδικούλης(78’ Φάγιας), Μπάτσικας, Μάρκου, Παπαρίσης(65’ Τσεκούρας), Τζιούρας(55’ Κουκούμης), Σκιάς.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Τσόγιας, Καουνάς, Κόκκινος, Γιακουβής(70’ Μαντής Κ.), Παππάς(75’ Γεροκώστας), Κορδέλας, Καραΐσκος, Μπέλιος, Μαντής Παν.(60’ Μουστάκας), Διαμαντάκης, Δούπκαρης.

Ανατροπή…από τον Όλυμπο

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-3 πήρε ο Όλυμπος Αιγάνης, απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Ορφέα Λάρισας. Οι γηπεδούχοι, αν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, είδαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίζουν, αλλά να κάνουν και την ανατροπή.

Ο Ορφέας, μπήκε μπροστά στο σκορ, στο 20ο λεπτό, όταν ο Κώστας Νότας, με πλασέ στην περιοχή έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, στο 35’ η ομάδα της Αιγάνης ισοφάρισε σε 1-1, με τον Γιούλι. Το ισόπαλο σκορ, παρέμεινε μέχρι οι δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια για την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αιγάνη έκανε την ανατροπή και μπήκε μπροστά στο σκορ, με τον Παζάρα στο 50ο λεπτό να γράφει το 1-2. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Περκέτσι στο 65ο λεπτό, όταν και έκανε το 1-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ζάχο και Παζάρα.

Ορφέας: Νότας Β., Οικονόμου, Καρβουνιάρης(30’ Μπουρίτας λ.τ.), Τρουλάκης(31’ Καψιώχας Αλ. λ.τ.), Αγγέλης(75’ Μπουρνάκας), Καψιώχας Δ., Παπαδημητρίου, Νότας Κ., Νεχαλιώτης, Φαρμάκης, Κανελίδης.

Όλυμπος Αιγάνης: Βουγιούκας, Λαϊνάς(46’ Βουγιούκας Δ.), Δήμου(46’ Παναγιωτόπουλος), Ριζάκης, Χριστοδούλου, Ρήγας, Περκέτσι, Αναγνωστόπουλος, Ζαφείρης, Παζάρας(85’ Ζάχος), Γιούλι.

Παρέμεινε πρώτος με ανατροπή

Ακόμα μια νίκη κατέκτησε ο Θερμαϊκός Στομίου, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε με σκορ 1-2 τον Μελιβοιακό και συνέχισε να είναι η μόνη ομάδα του Ομίλου, που έχει το απόλυτο, με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι, αν και άνοιξαν το σκορ, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν και έτσι η ομάδα του Στομίου ισοφάρισε και έκανε την ανατροπή. Ο Μελιβοιακός άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Λαδάς, βρήκε τον Οδυσσέα Γραμμένο κι αυτός έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν έτοιμη την απάντηση και έτσι στο 25’ ο Κώστας Αλβανός ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, το Στόμιο, έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν στο 80ο λεπτό ο Κώστας Ταπατάς, έκανε το 1-2 μετά από κόρνερ του Διονύση Τσιάρα.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Ρέντζας, Δημητρούλης, Μαλαχτάρης, Μπάτσικας, Κανδηλάρης Γ., Γκουντάρας(85’ Κανδυλάρης Β.), Γουργιώτης(55’ Γκαλιάκης), Λαδάς, Παπαρίζος, Γραμμένος.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Παλάκας Θ., Αλεξίου, Τοπάλης Μ., Καρέτζος, Ταπατάς Γ.(55’ Ζιώγας Α.), Πολύζος(75’ Τσιάρας Δ.), Ταπατάς Κ.(80’ Τοπάλης Α.), Τσιάρας Ι., Οικονόμου Ρ., Αλβανός Κ.