Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ(2ος Όμιλος): Πιο καλή η μοναξιά για τα Δελέρια

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Αστραπή Δελερίων, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εκτός έδρας νίκη της Κοιλάδας επί της Πελασγιώτιδας, αφήνοντας την δεύτερη 3 βαθμούς πιο πίσω. Η πρωτοπόρος στην βαθμολογία Αστραπή πραγματοποίησε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση επικρατώντας του νεανικού Προμηθέα με σκορ 4-2 εντός έδρας.

Ελπίς Μεσοχωρίου-Νίκη Μιχαήλ: 1-0

Η Ελπίς Μεσοχωρίου συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΛ, μπαίνοντας σε τροχιά ανόδου. Το Μεσοχώρι έκαμψε αυτή τη φορά την αντίσταση της Νίκης Μιχαήλ με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα του Αλμπιόν και πλησίασε έτσι στον πόντο την δεύτερη Πελασγιώτιδα. MVP ο Γκαμπέτος, πολύ καλή εμφάνιση επίσης από τους Ζήση Μούσιο, Λιούρα, Σωκράτη Φακίτσα και Δημήτρη Πατσιτό. Από πλευράς φιλοξενούμενων πολύ καλοί ήταν οι Παρτάλας, Τζιαμαλής και Γραβάνης.

Οι γηπεδούχος Ελπίς ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 18', όταν το καλό σουτ του Τσιάρα πέρασε λίγο άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες για την Νίκη με τους Νίκο Σαπουνά στο 31' και Λαζάρου στο 34'.

Νέα καλή στιγμή για το Μεσοχώρι στο 38' με το σουτ του Σωκράτη Φακίτσα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα ο Παρτάλας απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Λιούρα.

Η Νίκη Μιχαήλ ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχε δοκάρι στο 58' σε εκτέλεση φάουλ του Λαζάρου, και αφού πρώτα η μπάλα είχε βρει στο κεφάλι του Γκαμπέτου. Στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αλμπιόν, ο οποίος όμως δικαιώθηκε στο 67'.Ο Αλμπιόν λοιπόν, ήταν αυτός που με κεφαλιά, έπειτα από ωραία συνεργασία μεταξύ Λιούρα, Σωκράτη Φακίτσα και Γκαραβέλη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκεί και έπειτα χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 70' ο Παρτάλας απέκρουσε σε κόρνερ το τρομερό σουτ του Λιούρα, ενώ στο 75' καταγράφηκε μία ακόμη καλή ευκαιρία για Νίκη σε σουτ του Αγγελακόπουλου που πέρασε λίγο άουτ.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες αποκρούσεις από τους δύο τερματοφύλακες μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 79' είχαμε την εκπληκτική επέμβαση του Παρτάλα σε νέο σουτ του Λιούρα, ενώ στο 82' εντυπωσιακή επέμβαση του Δημήτρη Πατσιτού σε σουτ του Αγγελακόπουλου.

Μέχρι το τέλος δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και το Μεσοχώρι πανηγύρισε μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θ., Μούσιος Φ., Μούσιος Ζ., Γκαμπέτος, Μαρκούγιας, Φακίτσας Σ. (77' Χαράλαμπο), Αλιπρασίτης, Τσιάρας (24' λ.τ. Αλμπιόν), Λιούρας (86' Αμίτσας), Γκαραβέλης.

Νίκη Μιχαήλ: Παρτάλας, Μπατζογιάννης, Σαπουνάς Γ., Παπακωνσταντίνου, Ραπτόπουλος, Αγγελακόπουλος, Σαπουνάς Ν. (46' Κωφός), Λαζάρου, Γραβάνης, Τζιαμαλής (66' Κωστούλης), Δραγατσίκης (54' Κωνστανταρίδης).

 

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου-Χυρετιακός Δομένικου: 0-1

Ένα από τα αποτελέσματα που προκάλεσαν αίσθηση ήταν η νίκη του Χυρετιακού Δομένικου μέσα στην έδρα του Λιβαδίου με σκορ 1-0. Και λέμε αίσθηση διότι μέχρι την και την προηγούμενη αγωνιστική ο Γεωργάκης Ολύμπιος βρισκόταν στην τρίτη θέση και σε τροχιά ανόδου, ενώ αντίθετα ο Χυρετιακός έδειχνε ότι δεν είχε βρει ακόμη τα πατήματα του. Πάντως αυτή η νίκη αναμένεται να δώσει και ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Δομένικου.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 40ο λεπτό ο Κυπαρίσσης, έπειτα από "γκέλα" της αντίπαλης άμυνας.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: Γεωργούλης, Τζέβος, Γκατζούλης, Μπατζάκης, Ντάμπος (72′ Θεοδωρής), Καψάλης, Καπέτης, Μεταξιώτης, Φτεριώτης (78′ Μένος), Αντωνίου, Γκρίζος.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Δαλώσης, Τσικούρας Γ., Καραγκούνης (75′ Μαρογιάννης), Φούντας, Αλιαπούλιος, Τσανάκας (90′ Τσιάρας), Κυπαρίσσης, Τσικούρας Π., Σανίδας, Τσιούρβας (65′ Τσούτσος Ν.).

 

Εθνικός Ολύμπου-Μύτικας Καλυβίων: 0-1

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για τον Μύτικα Καλυβίων που πέρασε από την έδρα του Εθνικού Ολύμπου με σκορ 1-0. Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 35ο λεπτό από το πόδι του Φουρκιώτη, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Μύτικας Καλυβίων: Μπέλης, Ζιακούλης, Γκαβαλιάκας, Χαλκίδης, Γκόλτσιος, Νάνος, Φουρκιώτης, Καϊμακάμης, Ζέτας, Ζαρώτης, Νταμπώσης (46′ Γεροφωκάς Ν.).