Βαθμολογία

Αν έχεις Ζάχο διάβαινε…

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Λάρισα ’88 στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, απέναντι στον Ποσειδώνα, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία, γεγονός στο οποίο έπαιξε ρόλο και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Ανθούπολης.

Η Λάρισα ’88 μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τον Μελιβοιακό, που επίσης έχει 14 βαθμούς και περιμένει την επόμενη αγωνιστική, όπου και θα αγωνιστεί απέναντι στον πρωτοπόρο Θερμαϊκό Στομίου. Από την άλλη, η νεοσύστατη ομάδα του Ποσειδώνα, βρίσκεται προτελευταία, έχοντας μαζέψει 4 βαθμούς σε 7 παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Το πρώτο ημίχρονο, δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να απειλήσουν, ωστόσο η λάσπη και ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε τις προσπάθειες τους.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και αποφασισμένοι να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αυτό δεν άργησε να γίνει και έτσι στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ζάχος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράγια, κάνοντας το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, όντας ουσιαστικά αυτός που καθάρισε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια, η Λάρισα ’88 έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Μπαϊράμη, Ζάχο και Βασίλη Κωνσταντίνου, ενώ ο Τατσόπουλος είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 75ο λεπτό. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας είχε ένα καλό δεκάλεπτο, από το 75ο έως και το 85ο λεπτό, όπου απείλησε κυρίως με τους Παπαποστόλου, Κατσάπα, Ανδράδη και Αγγελάκη.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Μακρής, Σελήνης, Ναστούλης, Ντάμαλης, Κωνσταντίνου Γ.(65’ Παπαδόπουλος), Καψάλης(46’ Μπαϊράμης λ.τ.), Μπουφίκος(75’ Παπακρίβος), Τατσόπουλος, Κωνσταντίνου Β., Ζάχος.

Ποσειδώνας: Ράγιας, Καλφούντζος(72’ Ανδρέου), Λόης, Ζιώγας, Δαούλας, Σμυρλής, Ευαγγέλου, Τέλιος, Τσίκος(80’ Ανδρεάδης), Αγγελάκης(75’ Κατσάπας), Παπαποστόλου.

Διαιτητής: Λυτροσυγκούνης Βοηθοί: Σπανούλης, Καλισόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης