Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για το Μαυροβούνι

Το Μαυροβούνι εύκολα νίκησε στην έδρα του τον Σταυραετό Σταυρού με το ευρύ σκορ 4-0 σε παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα αφού κατάφεραν να σημειώσουν τέσσερα γκολ και να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι το 70’ το παιχνίδι ήταν στο 1-0 με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν και από εκεί και πέρα το Μαυροβούνι κατάφερε να πετύχει άλλα τρία τέρματα.

Στο 30’ φάουλ εκτέλεσε ο Ζαφειρίου απέκρουσε όμως ενστικτωδώς ο Κανατούλας. Στο 38’ σέντρα ακριβείας ο Ζαφειρίου στον Αχιλλέα Μπάγκα που έκανε το 1-0.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Ζαφειρίου ύστερα από ενέργεια του Τατσέλου, πήρε την μπάλα και έκανε ένα ευθύβολο σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο Κανατούλας. Στο 65’ ο Νταβέλης για τον Σταυραετό έφυγε από δεξιά πέρασε δύο αμυντικούς και το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Ριζόπουλος. Στο 70’ μετά από ατομική ενέργεια του Μπάγκα Αρσένη από πλάγια δεξιά, αυτός έσπασε την μπάλα στο Νίτσα και αυτός έκανε το 2-0.

Στο 75’ έξω από την περιοχή ο Ζαφειρίου με το Νίτσα έκαναν το ένα – δύο, τελικός αποδέκτης ο Μπάγκας Αρσένης και έκανε το 3-0. Στο 80’ στην πλάτη της άμυνας ο Νότας πήρε την μπάλα και έκανε το 4-0.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου, Μπάγκας Αχιλλέας, Μπάγκας Αρσένης (85’ Μαντζαφούλης), Σταυροθεόδωρος, Νότας, Τατσέλος, Νταλαγιώργος (70’ Αθανασίου), Νίτσας, Ζαφειρίου, Μανίκας (65’ Νούλας Σ.).

Σταυραετός Σταυρού: Κανατούλας, Αγγέλης, Γκέβρος Γ., Ρουμελιώτης, Καλούτσας, Μαγνήσαλης (70’ Τύμπας), Μάλος (40’ Ψαλίδας), Νταρανάς, Νταβέλης, Κλημενώφ, Καρατοσίδης.  

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Κουμάρογλου Δ., Κουκούλης Α.

Βάσω Γκατζούλη