Βαθμολογία

Αγροτικός Αστέρας: Μίνι διαρκείας

Η σχετική ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 προσφέρει στους φιλάθλους της τη μοναδική δυνατότητα να εξασφαλίσουν την παρουσία τους σε επτά μεγάλες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ στην τιμή των πέντε!

Αγοράζοντας Κάρτα Διαρκείας Δευτέρου Γύρου έναντι μόλις 50 ευρώ, οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας για τις αναμετρήσεις που θα γίνουν στο ιστορικό Δημήτρης Κοντικάκης απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους: Απόλλων Καλαμαριάς, Λαμία, Πιερικός, Τύρναβος, Φωκικός, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής! Επτά αγώνες... φωτιά!

Ο μεγαλομέτοχος, το Δ.Σ., το προσωπικό, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας για την υπέροχη συμπαράσταση του. Όμως, η προσπάθεια συνεχίζεται και είναι συλλογική. Για αυτό το λόγο, η Π.Α.Ε. προχωρά στη διάθεση Καρτών Διαρκείας Δευτέρου Γύρου, ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στους πιστούς φιλάθλους της να βρίσκονται στο "δεύτερο" σπίτι τους, το γήπεδο Δημήτρης Κοντικάκης, με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομική ελάφρυνση.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας γίνεται καθημερινά, Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 9:00 ως τις 14:00, από τα γραφεία του γηπέδου Δημήτρης Κοντικάκης. Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του γηπέδου στο τηλέφωνο 2310 765 155 ή με τη μπουτίκ της ομάδας στο τηλέφωνο 2310 559 881".