Βαθμολογία

Το Αργυροπούλι προκρίθηκε στην παράταση

Ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για την Β’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Όλυμπο Γόννων και την Δόξα Αργυροπουλίου. Τελικό σκορ 1-2 με το ματς να ολοκληρώνεται στην κανονική διάρκεια 1-1. Και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά αν και το κρύο ήταν τσουχτερό και η βροχή έπεφτε σιγανά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Γινόταν φάσεις εκατέρωθεν με τις καλύτερες για τον Όλυμπο Γόννων στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να βρουν εστία. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι και στα επόμενα τρία λεπτά στο 57’ ισοφάρισε η ομάδα των Γόννων. Από εκεί και πέρα παίχθηκε όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να βγαίνει νικητής μέχρι το τέλος του ματς.

Στην έναρξη της παράτασης φάνηκε η ομάδα του Αργυροπουλίου, μιας και είναι και από παραπάνω κατηγορία, να έχει περισσότερες δυνάμεις και να κυνηγάει περισσότερο το στόχο της. Έτσι στο 96’ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της και να πάρει προβάδισμα. Όσο περνούσε η ώρα δημιουργούσαν οι φιλοξενούμενοι ευκαιρίες και όπως φάνηκε απείλησαν περισσότερο για να βάλουν και τρίτο τέρμα.

Η ομάδα των Γόννων αξίζει να αναφέρουμε είχε οκτώ βασικές απουσίες και οι παίκτες που έπαιξαν είχαν μ.ο. ηλικίας 15 χρονών, όμως στάθηκαν επάξια μέσα στο παιχνίδι και για την Δόξα Αργυροπουλίου υπήρχαν απουσίες, οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο παιχνίδι τα έδωσαν όλα και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το φιλμ του αγώνα

7’ Ύστερα από ατομική ενέργεια του Ριζούλη, ο Καραδούκας έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα.

37’ Από κόρνερ του Ντόϊ, πήρε ο Τσιαπλές, έδωσε στον Μούργκα και αυτός τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε να σκοράρει.

50’ Από πάσα του Ζάχου, πήρε ο Μπαχτσεβάνος Α. το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Καραναστάσης.

54’ Από αμυντική αδράνεια από τους γηπεδούχους, ο Μάρκου βρέθηκε αμαρκάριστος, προηγουμένος ο Καραναστάσης είχε κάνει έξοδο για να αποκρούσει, όμως ο ίδιος παίκτης έκανε ένα διαγώνιο σουτ σε κενή εστία και έτσι άνοιξε το σκορ (0-1).

57’ Ο Πραγκαφίλης βγήκε μόνος του και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-1.

58’ Ο Λιούμης μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ στην αριστερή γωνία, μπλόκαρε ο Καραναστάσης.

75’ Από κόρνερ του Ντόϊ, ο Μούργκας έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

96’ Ο Ζάχος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Καραναστάσης σε πρώτο χρόνο, όμως πήρε το ριμπάουντ ο Τσούτσας Α. και με το σουτ που έκανε διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

103’ Φάουλ εκτέλεσε ο Τσιαπλές, πήρε ο Μούργκας και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

115’ Σε αντεπίθεση βγήκε ο Τσιάγκος, αλλά τον σταμάτησε ο Καραναστάσης.

118’ Σε μια αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, από πολύ κοντά έκανε το σουτ ο Τσούτσας Α. τον σταμάτησε ξανά ο Καραναστάσης.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζαρης): Καραναστάσης, Πανδρεμένος, Γραβάνης, Τσιαπλές, Μαρτζεκάϊ, Μούργκας, Ντόϊ, Πραγκαφίλης, Καραδούκας, Μάντζαρης, Ριζούλης (73’ Ντάσιος).

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Βογιατζής, Τσούτσας Β.(12’ λ.τ. Μεσημέρις), Χατζής, Μπαχτσεβάνος Α., Ζάχος, Τσούτσας Α., Κερκένης (46’ Τσιάγκος), Σακελλαρίου (64’ Σκούπρας), Λιούμης, Μάρκου.

Διαιτητική τριπλέτα: Δρυστέλλας Α., Παραφέστας, Κουκούλης Α.