Βαθμολογία

Δεν συνάντησε πρόβλημα ο Μαχητής

Ο Μαχητής Τερψιθέας, είχε ένα εύκολο απόγευμα, καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 της ΑΕΔ Νίκαιας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα, δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και έφτασε σε μια εύκολη νίκη απέναντι στην Νίκαια. Στο 20ο λεπτό ο Τσιώμης με σουτ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κουρούκα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μολάς κάνοντας το 2-0. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Καραμπούζης, με μακρινό σουτ. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Νίκαια δεν απείλησε ιδιαίτερα, με εξαίρεση κάποιες προσπάθειες του Βέρρα.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Αν., Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μπιρόλ, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς(65’ Ζωσιμίδης), Κουρούκας(65’ Ζητούνης), Σιαμαντούρας, Τσιώμης.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Δεμέστιχας, Χούσα, Γκερλιώτης, Πανδρεμένος, Τίκας(80’ Γκατζούλης Λ.), Ολαμέντι(46’ Γκατζούλης Δ.), Ανδρεόπουλος, Βέρρας, Ροκάς(75’ Μπλιάτσος Κ.).

Γιώργος Μητσιούλης