Βαθμολογία

Ο Παλάσκας δίνει λύσεις και στο Κύπελλο

Με δύο προσωπικά γκολ του Παλάσκα, ο Αμπελωνιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου Δασοχωρίου, τον οποίο κέρδισε με σκορ 2-4 για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι αν και κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 0-2, στην συνέχεια είδαν τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 2-2, αλλά ο Παλάσκας δεν είχε πει την τελευταία λέξη και έτσι με δύο προσωπικά τέρματα, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέδτα, άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς, όταν μόλις στο 2ο λεπτό ο Χατζούλης έκανε το 0-1. Στο 29ο λεπτό, ο Βούκιας ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής του παιχνιδιού έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μούργκας, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-2. 

Και ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει για τον Αμπελωνιακό, στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος Δασοχωρίου κέρδισε ένα πέναλτι με τον Σπύρο Κωσταρέλο, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ζαμπούλης, μειώνοντας σε 1-2. Μάλιστα, στο 75’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Πάρη Παλάντζα και είδαν τις ελπίδες τους να αναζωπυρώνονται.

Όμως, ο Παλάσκας που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι κατάφερε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, όταν στο 80ο λεπτό έκανε το 2-3, ενώ ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα, διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Ατρόμητος Δασοχωρίου: Αγοραστός, Βάνης, Γκουντούρας, Μαντζαφλάρας, Σκριάπας, Ζαμπούλης, Παλάντζας Ν.(48’ Κωσταρέλος Σ.), Μπαντέτσος(80’ Κωσταρέλος Μ.), Παλάντζας Παρ., Ακριβόπουλος, Σαχίνης.

Αμπελωνιακό(Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Μούργκας, Πατρίκος, Μπαρμπαγιάννης, Μπίκος, Χατζούλης, Ζαμπέτας(68’ Πρικάκης), Κορλός, Βούκιας(65’ Κούρος), Κατσιγιάννης, Γωγάκος(70’ Παλάσκας).

Γιώργος Μητσιούλης