Βαθμολογία

Χωρίς Ζέκα, αλλά με κίνητρο

Ο Ζέκα, που «φυλάσσεται» εν όψει Βέροιας, όπως και οι τραυματίες Ατζαγκούν και Καρέλης απουσιάζουν από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Ντιναμό στη Μόσχα. Όχι όμως και το κίνητρο.

Την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ντιναμό στη Μόσχα για το Europa League ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Εκπλήξεις δεν υπήρξαν στην αποστολή, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε να αφήσει στην Αθήνα τον ετοιμοπόλεμο Ζέκα, προκειμένου να ανεβάσει ρυθμούς εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια, ενώ παράλληλα έμειναν εκτός οι Αμπντούλ Ατζαγκούν και Νίκος Καρέλης, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα.

Μπορεί οι ελπίδες πρόκρισης στους «32» να έχουν χαθεί, ωστόσο υπάρχει κίνητρο για τον Παναθηναϊκό, που θέλει θετικό αποτέλεσμα για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, αλλά και για να εισπράξει το προβλεπόμενο πριμ από την UEFA.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπούι.