Βαθμολογία

Στην ανδρική ομάδα του Τυρνάβου ο Ανδρέου!

Ο Γιάννης Ανδρέου είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού μας. Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία του στην ΑΕΔ Νίκαιας, την Μικτή Νέων αλλά και την Περιφερειακή Ομάδα, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του στον Τύρναβο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μάλιστα έκανε την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και παράλληλα ξεκίνησε εδώ και λίγες αγωνιστικές να αγωνίζεται με την ομάδα Νέων σε επίσημα παιχνίδια. Aπό το καλοκαίρι μέχρι και πριν από μία εβδομάδα έκανε προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα.

Όλα άλλαξαν για τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου και το παρακολούθησε ο νέος τεχνικός του Τυρνάβου Απόστολος Χαραλαμπίδης. Μάλιστα ο ίδιος εισηγήθηκε να ανέβει στην πρώτη ομάδα, κάτι που έγινε από την επόμενη μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr. Σίγουρα ο νεαρός Ανδρέου έχει πολλές δυνατότητες και μέσα από την σκληρή δουλειά μπορεί να φτάσει ψηλά.

Να θυμίσουμε πως το athleticlarissa.gr είχε ασχοληθεί πέρυσι με τον εν λόγω παίκτη και οι επισκέπτες μας είχαν μάθει πολλά για τον Γιάννη Ανδρέου.