Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Σταθερά για την άνοδο το Στόμιο

Δεύτερη θέση για τον Μελιβοιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ

«Φυσάει ο Θερμαϊκός»

Ακόμα μια νίκη στον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, πέτυχε ο Θερμαϊκός Στομίου, που αυτήν την φορά, συνέτριψε με σκορ 5-1 τον Ορφέα, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο αντίπαλοι έχουν παράπονα από την διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν στο σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι, όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά έκαναν και την εντυπωσιακή ανατροπή.

Μόλις στο 18ο λεπτό, ο Ορφέας προηγήθηκε με τον Φαρμάκη, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε πολύ καθώς στο 23’ ο Βλούχος ισοφάρισε για τον Θερμαϊκό. Στο 30’ ο Ταπατάς Γ., έκανε το 2-1, ενώ στο 43’ ο Αλβανός Κ. σημείωσε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Θερμαϊκός πέτυχε άλλα δύο γκολ, στο 70’ με τον Ταπατά Γ., ενώ ο ίδιος παίχτης σκόραρε και στο 87’, ολοκληρώνοντας το τελικό 5-1 και σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Αλεξίου, Θεοδώρου Α.(80’ Ασωνίτης), Τοπάλης Α., Ριζάκης, Ταπατάς Κ., Οικονόμου Ρ.(70’ Αλβανός Σ.), Σελήνης(26’ Ταπατάς Γ.), Πολύζος, Αλβανός Κ., Βλούχος.

Ορφέας: Μόσχου(65’ Νότας Β.), Οικονόμου, Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου, Φαρμάκης, Καψιώχας Αλ.(65’ Μπουρνάκας), Καψιώχας Δ., Μπουρίτας(65’ Βραχοσάι), Νεχαλιώτης, Νότας Κ., Κανελίδης.

Λασπομα(Χ)ία στην Ανθούπολη

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λάρισα ’88 και τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης, που έγινε στην Ανθούπολη, σε ένα γήπεδο που δεν ήταν κατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και είχε λάσπες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Γούργο, ενώ στο 12’ ο Περδικούλης με απευθείς εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2, δίνοντας ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του. Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 40ο λεπτό με τον Ζάχο, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπαϊράμης έκανε το 2-2 για την Λάρισα ’88. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Μπαϊράμη, Ζάχο και Κωνσταντίνου Γ., να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα για τους γηπεδούχους, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων ευκαιρίες έχασαν οι Γούργος, Σκιάς και Μπικάκης.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλο, Διαμαντής(20’ Ζάχος), Σελήνης, Σδράλης, Ντάμαλης, Φίλογλου, Κωνσταντίνου Β.(70’ Καψάλης), Κωνσταντίνου Γ., Τσατσόπουλος, Ζουφελίνας(46’ Μπαïράμης), Μακρής.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Καραδημητρίου, Δαρδούμπας(46’ Τσεκούρας), Αγγέλης, Καλογιάννης, Μιχαλόπουλος, Περδικούλης, Μπάτσικας, Μάρκου, Τζιούρας(55’ Μπικάκης), Γούργος, Σκιάς.

Περκέτσι και Γιούλι καθάρισαν για την Αιγάνη

Ο Όλυμπος Αιγάνης κέρδισε με σκορ 4-2 την Ακαδημία Ολύμπικ, με τους Περκέτσι και Γιούλι να πετυχαίνουν από δύο γκολ έκαστος. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό, με τον Περκέτσι, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα.

Στο 40’ ήρθε η σειρά του Γιούλι να σκοράρει για το 3-0, ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος, η Ακαδημία Ολύμπικ, έκανε το 3-2, ωστόσο στο 70’ ο Γιούλι με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Τέλος, ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 80ο λεπτό.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος, Βουγιούκας(70’ Χατζής, 89’ Δήμου), Περόι, Ριζάκης, Χριστόπουλος(60’ Καραβάνας), Αναγνωστόπουλος, Ρήγας, Ζαφείρης, Ζάχος, Περκέτσι, Γιούλι.

Με ανατροπή καπάρωσε την δεύτερη θέση

Ο Μελιβοιακός, κατάφερε να πετύχει ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ και να σταθεροποιηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού αυτήν την αγωνιστική, κέρδισε με σκορ 1-3 τον Ποσειδώνα Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σμυρλή στο 13ο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά έκαναν και την ανατροπή. Ο Γουργιώτης, ισοφάρισε σε 1-1 στο 25’, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Μελιβοίας, έκανε το 1-2 με τον Γραμμένο, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Ποσειδώνας: Ράγιας, Δαούλας, Τσίκος, Ζιώγας, Ευαγγέλου, Σμυρλής, Τέλιος, Αγγελάκης(60′ Λόης), Παπαποστόλου, Ανδρεάδης(80′ Σκουτής), Ανδρέου.

Μελιβοιακός: Ζιούρκας, Μπάτσικας, Δημητρούλης, Μακρής(46′ Ζεστός Δ.), Ρέντζας, Γκουντάρας Γ.(85′ Κανδυλάρης Β.), Παπαρίζος Μ., Λαδάς, Γραμμένος, Γουργιώτης(80′ Παπαρίζος Ρ.), Μαλαχτάρης.

«Φλόγα» για ακόμα μια αγωνιστική

Με δεύτερη συνεχόμενη νίκη συνέχισε η Φλόγα Ευαγγελισμού, που κέρδισε με σκορ 4-2 τον Αετό Αετολόφου και έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Διαμαντάκη, όμως η απάντηση ήρθε γρήγορα, με τον Ντελή Σ., να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διαμαντάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-1, ενώ στο 70’ ο Ντέλιος έκανε το 3-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Διαμαντάκης σημείωσε χατ-τρικ, όταν έκανε το 4-1. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Αετολόφου, ήταν να μειώσει σε 4-2 στο 80’, ενώ να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Τσόγιας Β., Γιακουβής, Καουνάς, Γεροκώστας(60′ Μαντής Κ.), Παππάς, Καραΐσκος(65′ Μαντής Π.), Κορδέλας, Ντέλιος, Δούπκαρης, Παπαθανασίου, Διαμαντάκης.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Γ., Ντελής Α., Ηλιάδης Στ., Γεωργοβίτσας, Τζουβάρας Η., Ηλιάδης Β.(46′ Κατσίμπαλης), Μπρουγαζάς, Κασίδας, Ντελής Σ., Ντελής Α.

«Δοξάστηκε» με δύο γκολ

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Δόξα Αμυγδαλής, που κέρδισε την Έλαφο για τον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από νωρίς να ανοίξουν το σκορ, ενώ στην συνέχεια, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και να σφραγίσουν έτσι την νίκη τους.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, ο Μπικιώτης, έκανε το 1-0 για την Δόξα, ενώ μετά από λίγο οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σφέτσο. Στο 30’ η ομάδα της Αμυγδαλής, πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αυτήν την φορά με τον Καματέρη και «καθάρισε» έτσι το παιχνίδι, που μέχρι το τέλος, κύλησε με το σκορ να παραμένει στο 2-0.

Δόξα Αμυγδαλής: Ζουμπουλίδης, Ανδρέου Α., Μπραχελίκα, Νάκας, Καματέρης, Αγγελούλης, Τσικούρας, Ντάφος Γ., Στεφανούλης(70′ Ντάφος Π.), Μπικιώτης(75′ Ανδρέου Δ.), Ντίνας.

Έλαφος Αγιάς: Κοσμάς, Στογιάννος, Τσατσανάκος(80′ Λέτσιος), Αναγνώστου Στ., Ζυγογιώργος, Μπρούσας, Γινάτης, Γουργιώτης, Χριστοδούλου Ν. (46′ Αναγνώσοτυ Βαγγ.), Μπαλάφας, Σφέτσος(30′ Νικολαΐδης λ.τ.).

*Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ποσειδώνα και Μελιβοιακό