Βαθμολογία

Λαλάνα: «Συνεχίζουμε ενωμένοι»

Σύνθημα ενότητας και συνέχισης της σκληρής δουλειάς από τον Άνταμ Λαλάνα στη Λίβερπουλ, με τον Άγγλο εξτρέμ να τονίζει πως όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συνεχίσουν να δουλεύουν σαν ένα δεμένο σύνολο.  

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Selhurst Park» για τη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και μάλιστα, ο Μπρένταν Ρότζερς για πρώτη φορά έθιξε το θέμα του μέλλοντός του στον πάγκο, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται πως πρέπει να αντιστρέψει την κατάσταση. Ο Άνταμ Λαλάνα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, τόνισε:

«Ήταν απογοητευτικό, ειδικά από τη στιγμή που από τόσο νωρίς στο ματς ήμασταν σε θέση οδηγού. Ήταν η καλύτερη βάση για να πορευτούμε στο παιχνίδι και να κυριαρχήσουμε αλλά δεν το κάναμε. Αναλαμβάνουμε όλη τις ευθύνες μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Είναι πολύ απλό... Όταν περνάς δύσκολες στιγμές σαν ομάδα, πρέπει να παραμένεις ομάδα και να δουλεύεις σαν σύνολο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε».