Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Επιτυχιών συνέχεια για την Πελασγιώτιδα

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Πελαγιώτιδα, που μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από το Δομένικο επικρατώντας του τοπικού Χυρετιακού με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 22' με κεφαλιά του Τσικούρα Γ., ενώ οι "πετεινοί" είχαν δοκάρι στο 30' σε προσπάθεια του Αναστασίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πελασγιώτιδα μπόρεσε να βρει τις λύσεις και έφτασε στην νίκη ανατροπή. Αρχικά, στο 68' ο Γρηγοριάδης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο ο Δάμτσας ολοκλήρωσε την ανατροπή για το τελικό 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Θύμιου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Τσικούρας Γ., Φούντας, Δαλώσης, Καραγκούνης, Ψύρρας, Κυπαρίσσης (83′ Τσικούρας Ζ.), Τσιανάκας, Γαλανός (46′ Τσούτσος), Τσιούρβας, Σανίδας.

Πελασγιώτιδα: Μπίτρας, Μότσι, Τέλλιος, Θύμιος, Γρηγοριάδης, Γελαλής, Μαροσούλης (46′ Κουτίνας), Δόλγυρας, Αναστασίου (75′ Δάμτσας), Κιός, Ντάφης (80′ Τεκέδης).

 

Μύτικας Καλυβίων-Αστραπή Δελερίων: 0-2

Επιστροφή στις νίκες για την Αστραπή Δελερίων, που ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από το Μεσοχώρι την προηγούμενη αγωνιστική, αφού επικράτησε στην έδρα του Μύτικα Καλυβίων με σκορ 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με ατομική προσπάθεια του Βασιλειάδη.

Στο 47' ο Μύτικας έχασε πέναλτι και μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια.

Και αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, ήρθε στο 70' ο Γκατζούλης με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 0-2 με το οποίο η ομάδα των Δελερίων σφράγισε την νίκη της.

Αστραπή Δελερίων: Κοκκαλάρας, Μπουλαμάσης, Κουφοδήμος, Σουλιώτης, Κιόζι (75' Παπαδημητρίου), Βασιλειάδης, Μπακόλας (70' Μπαρμπής), Γκατζούλης, Ντιντόκας Γ., Καρράς, Ραψανιώτης.

 

Εθνικός Ολύμπου-Ελπίς Μεσοχωρίου: 0-3

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του το μεσοχώρι, που επιβλήθηκε με σκορ 3-0 στην έδρα του Εθνικού Ολύμπου και παραμένει αήττητο την φετινή χρονιά.

Η Ελπίς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με σουτ του Λιούρα εκτός περιοχής, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο πρώτο ημίχρονο αρκετές ευκαιρίες με τους Σωκράτη Φακίτσα, Λιούρα και Αλιπρασίτη για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά και στο 52' είχε δοκάρι σε φοβερό σουτ του Τσιάρα από τα 40 μέτρα, ενώ στο 59' έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Ζήσαρο.

Στο 65' το Μεσοχώρι είχε δοκάρι σε πλασέ του Αλμπιόν που είχε περάσει αλλαγή. Ωστόσο, ο 15χρονος άσσος κατάφερε να πετύχει στην συνέχεια δύο γκολ και να καθαρίσει την νίκη της ομάδας του, καθώς στο 73' πέτυχε το 0-2, ενώ στο 79' διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο μέρος η Ελπίς έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Γκαραβέλη, Σωκράτη Φακίτσα και Αλμπιόν.

Εθνικός Ολύμπου: Γκουντζουρέλας, Μπεχλιβανίδης Β., Ζήσαρος, Τσανουσίδης, Μπεχλιβανίδης Π. (80' Πίγκας), Κοντός, Φλώρος, Μπουμπουνάρας, Γαλανός, Ζήνδρος (72' Κανελάκος), Νίνο.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θ., Μπαλιάφας, Γκαμπέτος, Μούσιος (31' Φράντζας Ρ.), Μαρκούγιας, Φακίτσας Σ. (73' Γκαραβέλης), Τσιάρας Η., Αλιπρασίτης, Λιούρας, Καλογιάννης (63' Αλμπιόν).

 

Νίκη Μιχαήλ-Κεραυνός Δρυμού: 6-2

Καταιγιστική εμφανίστηκε η Νίκη Μιχαήλ στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό Δρυμού, τον οποίο συνέτριψε με 6-2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12' με τον Γραβάνη, ενώ στο 18' ο Λαζάρου πέτυχε το 2-0. Στο 32' ο Τζιαμαλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την Νίκη, ενώ η ομάδα του Δρυμού ξαναμπήκε στο ματς με δύο γρήγορα τέρματα του Δρυστέλλα στο 37' και στο 41' για το 3-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα, με τον Λαζάρου να κάνει το 4-2, τον Γραβάνη το 5-2 και ο Μαρκίν το τελικό 6-2.

Νίκη Μιχαήλ: Παρτάλας, Σβίλλιας (62′ Μαρκίν), Σαπουνάς Γ. (46′ Κατσαρός), Μπατζογιάννης, Ραπτόπουλος, Αγγελακόπουλος, Κωφός, Σαπουνάς Ν., Λαζάρου Μ., Τζαμαλής, Γραβάνης.

Κεραυνός Δρυμού: Μπατσίλας Θ., Γκαντούνας Β., Ζιώγας Βαγγ., Ζιάρρας Βασ., Γκαντούνας Θ., Κουτσιόρας, Γκαντούνας Κ., Αρσένης Δ., Δρυστέλας, Γκαντούρας Γ., Αρσένης Χρ. (70′ Ζιώγας Θεμ.).

 

Όλυμπος Ολυμπιάδας-Κοιλάδα: 1-2

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας κατάφερε να πάρει η ομάδα της Κοιλάδας που επικράτησε του Ολύμπου Ολυμπιάδας με σκορ 2-1. Η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, άντεξε στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και έφτασε στην ανατροπή και την νίκη.

Ο Κολώτσιος ισοφάρισε στο 34' σε 1-1 με διαγώνιο σουτ, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο η ομάδα της Ολυμπιάδας είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην νίκη-ανατροπή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 54' με τον Αθανασόπουλο, ο οποίος σκόραρε έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Καζάνι για το τελικό 1-2.

Κοιλάδα: Σδράλλης, Μπαρμπούτης, Σαρούδης Αρ. (24' λ.τ. Αθανασόπουλος), Παπαϊωάννου, Ανδρεάκης Ι., Μπούρης, Αβραμούλης (75' λ.τ. Μπελιαλής), Γουγουλούλης, Καζάνι, Αρβανίτης (35' Γονατάς), Κολώτσιος.