Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Το Μαυροβούνι «φρέναρε» την Υπέρεια!

Ο τερματοφύλακας του Αγίου Γεωργίου Φαρσαλων (Νίκος Τρίγκας) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του

Αρκετές εκπλήξεις επιφύλασσε αυτή την Κυριακή ο 3ος όμιλος της Γ’ ΕΠΣΛ. Η μοναδική διαφορά είναι πως η κορυφή δεν έχει αλλάξει. Με τον Αστέρα Νέου Περιβολίου να κρατά γερά την θέση του έχοντας 16 βαθμούς.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη – Χρήστος Γκατζούλης

Συγκεκριμένα κέρδισε την Ακαδημία Πλίτση με σκορ 7-4. Στην δεύτερη θέση συγκατοικεί η ομάδα της Χαραυγής που κέρδισε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο 90’ τον Άρη Χαράς με σκορ 3-2, με την ομάδα της Δόξας Υπέρειας η οποία έφερε ισοπαλία μέσα στην έδρα της με το Μαυροβούνι.

Στην 3η θέση είναι ο Ατρόμητος Βαμβακούς με 13 βαθμούς που κέρδισε τον Σταυραετό Σταυρού με σκορ 5-0. Στην 4η θέση συγκατοικούν ο Άρης Διλόφου μαζί με τον Άγιο Γεώργιο που το μεταξύ τους παιχνίδι ήρθε 0-1.

Στην 5η θέση ο Άρης Χαράς με εννέα βαθμούς, στην 6η θέση του Μαυροβούνι με οκτώ βαθμούς και στις τρεις τελευταίες θέσεις είναι η Ζωοδόχος Πηγή με τρεις βαθμούς, ο Σταυραετός Σταυρού που έχει δύο βαθμούς, η Νίκη Κρήνης που έχει έναν βαθμό αφού έφερε ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Χωρίς βαθμό παραμένει η Ακαδημία Πλίτση. Αναλυτικά τα ρεπορτάζ των ομάδων:

Ατρόμητος Βαμβακούς-Ζωοδόχος Πηγή 5-0

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, ο Ατρόμητος Βαμβακούς δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Ζωοδόχο Πηγή (5-0). Στο 20’ από πλάγια θέση ο Φλώρος βρέθηκε τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Αζάς έξω από την περιοχή στο γάμα έκανε το 2-0. Στο 50’ από κόρνερ, πήρε την μπάλα με προβολή ο Γκόβαρης και με πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 65’ από σέντρα του Μορφογιάννη, πήρε την κεφαλιά ο Στεργιόπουλος και έκανε το 4-0. Στο 75’ σέντρα ο Φλώρος και από κοντά ο Στεργιόπουλος με προβολή διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έκανε το 5-0.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Φλώρος, Μορφογιάννης, Παπαγεωργίου, Λούκουτος, Αζάς (60’ Αρσενόπουλος Βαγγ.), Ανδρεόπουλος (65΄Δημακόπουλος), Ιακωβάκης (45΄Στεργιόπουλος), Αρσενόπουλος Βασίλης.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Ντιβανίδης, Κανατούλας, Αποστολίδης Β., Μαμπλέκος, Τσιάμης, Φαρασαλής (46’ Αποστολίδης Β.), Μπανιάς, Τσιατίνας, Μελανός, Δημητρόπουλος (75’ Τσιάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζιμούρτος Β., Κοντοβασίλης Ν., Κωτσόπουλος Α.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων-Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 0-1

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης Διλόφου πέρα από την κακοτυχία που είχε απέναντί του είχε και τον πολύ καλό τερματοφύλακα Τρίγκα από τον Άγιο Γεώργιο. Έτσι ενώ έκανε του κόσμου τις ευκαιρίες, από τις οποίες τις περισσότερες έπιανε ο πολύ καλός Τρίγκας, η ομάδα του Αγίου Γεωργίου στο 50’ και σε μια ανύποπτη φάση έκανε την ανατροπή καθώς με ένα σουτ του Καραχάλιου για τον Άγιο Γεώργιο, έφυγε η μπάλα από τον Φουστάνα Χ. και ο Άγιος Γεώργιος έφυγε με το διπλό.

Στο 10’ ο Ρεντινόπουλος πέρασε την μπάλα πάνω από το τέρμα ξυστά. Στο 17’ ο Ιορδανίδης με κεφαλιά στην μικρή περιοχή σε κενή εστία η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έξω. Στο 27’ ο Τσούλης βρέθηκε τετ α τετ απέκρουσε ο Τρίγκας. Στο 55’ μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά ο Ιορδανίδης έστρωσε στον Ρεντινόπουλο, έπιασε ο Τρίγκας. Στο 67’ από κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Ιορδανίδης, απέκρουσε ξανά ο κίπερ. Στην επαναφορά ο Σουλιώτης το σουτ, ήταν ξανά εκεί ο Τρίγκας. Στο 73’ σέντρα ο Μπακόλας, κεφαλιά ο Ιορδανίδης απέκρουσε ο Τρίγκας, το ριμπάουντ πήρε ο Φουστάνας Γ. έκανε το πλασέ, πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Τρίγκας. Και στο 85’ από κόρνερ πήρε την κεφαλιά ο Ρεντινόπουλος, στρώθηκε η μπάλα στον Σουλιώτη έκανε το σουτ απέκρουσε ο Τρίγκας.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας Χ., Μπιτσάβας (47’ λ.τ. Τορμούσογλου), Συργκάνης, Χαμουρούσιος (26’ λ.τ. Σουλιώτης Β.), Ανυφαντής (33’ λ.τ. Λεβέντης), Τσιαμπαλής, Φουστάνας Γ., Μπακόλας, Ιορδανίδης, Τσούλης, Ρεντινόπουλος.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Τρίγκας, Καραλόπουλος, Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής, Κουκουτής, Μαμαλούδης, Τσάτσος, Καραχάλιος, Πάνος (70’ Ζησόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός Α., Καλέμι, Τσιαπλές Σ.

Αστέρας Νέου Περιβολίου-Ακαδημία Πλίτση 7-4

Γκολ και θέαμα στο Νέο Περιβόλι όπου οι φίλαθλοι είδαν συνολικά 11 γκολ! Στο 12’ ο Τζέκας με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Γκαραγκούνης από πλάγια με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 42’ ο Δημακόπουλος με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 48’ ο Τζέκας από πάσα του Λιντέρη έκανε το 3-1. Στο 53’ ο Λιντέρης έκανε με πλασέ το 4-1. Στο 60’ ο Γκαραγκούνης με προσωπική ενέργεια έκανε το 4-2. Στο 61’ σουτ του Μαμαλούδη και 5-2. Στο 78’ σουτ ο Πλίτσης, η μπάλα στο δοκάρι πήρε το ριμπάουντ ο Κατσαβός και έκανε το 5-3.

Στο 80’ ο Μπατζανούλης έκανε το σουτ, χτύπησε η μπάλα σε σώματα αμυντικών και έγινε το 6-3. Στο 85’ διαγώνιο σουτ του Πλίτση και έγινε το 6-4 και στο 90’ ο Λιντέρης από πολύ πλάγια με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 7-4.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Ματσκακούλης, Χασιώτης, Μπαλαντζάρας, Τσουμπέκας, Δημακόπουλους, Μπομπότης, Λιντέρης, Τζέκας (48’ Μπατζανούλης), Παπανικολάου (65’ Σταμάτης), Μαμαλούδης (60’ Αδάμος), Διάλας.

Ακαδημία Πλίτση: Λιάκος, Γεράκης (55’ Μαρικούδης), Λόις, Μπομπότης, Κωστομητσόπουλος, Κακάμης, Δαλαμπύρας (70’ Πατέτσος), Πλίτσης, Δανιλούδης (75’ Κατσαβός), Γκαραγκούνης, Τανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Ρεντόπουλος Ι., Μπούτος Γ.

Σταυραετός-Νίκη Κρήνης 1-1

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις, προηγήθηκε ο Σταυραετός στο 23’ και στην επανάληψη στο 72’ η Κρήνη έφερε το ματς στα ίσια.
Στο 17’ σουτ του Μακρυγιάννη σύριζα άουτ. Στο 23’ μετά από τρία κόρνερ ο Ταρανάς με προβολή έκανε το 1-0. Στο 28’ Ζησόπουλος το ένα – δύο με Μαργαριτόπουλο, ο πρώτος έκανε πλασέ πρόλαβαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο 49’ φάουλ του Καραλεθέρη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 52’ τετ α τετ ο Μαργαριτόπουλος απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας. Στο 57’ σουτ του Καραλευθέρη έβγαλε δύσκολα ο Γιαννούχος. Στο 72’ Αγγελακόπουλος – Μαργαριτόπουλος έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο να ισοφαρίζει (1-1). Στο 90’ ο Νταβέλης έχασε το κοντρόλ για τον Σταυραετό και ο Πουλαράκης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Σταυραετός: Γιαννούχος, Ρουμελιώτης, Γκέβρος, Μάλιος (83’ Ψαλίδας), Αγγελής, Καλούτσιας, Νταβέλης, Κλημενώφ, Νταρανάς, Κανατούλας, Κρανιώτης.

Νίκη Κρήνης: Πουλαράκης, Καραγιάννης, Κεχαγιάς, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Λεμονής (46’ Μπούρας), Μακρυγιάννης, Καραστέργιος (70’ Αγγελακόπουλος), Μαργαριτόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμαγκιόλας Ε., Ντίνου Φ., Καλισόπουλος Γ.

Δόξα Υπέρειας-Μαυροβούνι 1-1

Η γηπεδούχος ομάδα παρουσιάστηκε με μέτρια εμφάνιση καθώς απουσίαζαν αρκετοί παίκτες από το κέντρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο με δύο φάσεις μόνο για το Μαυροβούνι, στην επανάληψη στο 75’ κατάφερε το Μαυροβούνι να ανοίξει το σκορ και στο 86’ η Υπέρεια να ισοφαρίσει το ματς.

Στο 15’ ο Τασιόπουλος βρέθηκε μόνος του με τον Ριζόπουλο, δεν έκανε το κοντρόλ και έτσι αστόχησε. Στο 30’ ο Μπάγκας Αρσένης με ατομική ενέργεια από δεξιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 40’ ο Πιτσούλης έκανε το σουτ από την θέση του πέναλτι, απέκρουσε ο Σκαντζιούρης. Στο 70’ ο Μπάγκας Αρσένης από πλάγια μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, απέκρουσε ο κίπερ. Στο 71’ για την Δόξα ο Τασιόπουλος εξ επαφής έκανε το σουτ απέκρουσε ο Ριζόπουλος. Στο 75’ εκτέλεσε φάουλ ο Ζαφειρίου Ν., έσκασε η μπάλα στο δοκάρι πήρε την κεφαλιά ο Νίτσας και έκανε το 0-1.

Στο 84’ σε μια αντεπίθεση για το Μαυροβούνι, ο Ζαφειρίου Ν. έσπασε την μπάλα στο Νίτσα και αυτός αστόχησε. Και στο 86’ σέντρα του Μανταλιά, πήρε την κεφαλιά – ψαράκι ο Παπαδόπουλος και έκανε το 1-1.

Δόξα Υπέρειας: Σκαντζιούρης, Τέμα, Ευθυμιάδης Β. (50’ Ευθυμιάδης Μ.), Τσαγιαμίτ, Γκατζόγιας Δ., Τσούρης Κ. (20’ Κλιάφας Κ.), Τσούρης Γ., Μανταλιάς, Τασιόπουλος, Κερμελίδης.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου (60’ Ζαφειρίου Ν.), Μπάγκας Αχ., Μπάγκας Αρ., Σταυροθεόδωρος, Τατσέλος, Νότας, Νταλαγιώργος, Νίτσας, Πιτσούλης (80’ Μανίκας), Πάτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκέτος Τ., Κοτρώτσος Δ., Γκόγκος Η.