Βαθμολογία

Ξέφρενα πανηγύρια στη Χαραυγή!!!

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, η Χαραυγή κατάφερε στο 90’ να κάμψει την αντίσταση του Άρη Χαράς σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τελικό σκορ 3-2 με τους γηπεδούχους να κάνουν κατάθεση ψυχής και να γυρίζουν ένα δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Η αναμέτρηση διεξήχθη για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του Θεσσαλικού.

Η Χαραυγή ξεκίνησε ιδανικά το ματς, αφού στο πρώτο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Στο 24’ όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια και μάλιστα στο 29’ σημείωσαν και δεύτερο γκολ.

Η Χαραυγή μπήκε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε στο 77’ να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης. Η «λύτρωση» ήρθε στο 90’ από τον Ζυγούρη που έδωσε την λύση. Από την άλλη ο Άρης Χαράς αν και προσπάθησε ιδιαίτερα δεν μπόρεσε στο φινάλε να πάρει ούτε τον βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

1’ Μακρινό σουτ ο Πετράκης Ε, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού της Χαράς, άλλαξε λίγο πορεία και κατέληξε στη γωνία των διχτύων του Κατσιούλη (1-0).

5’ Σουτ ο Λάτα, δύσκολα απέκρουσε ο Κατσιούλης.

16’ Πολύ καλό σουτ του Κονατσιώτης, εντυπωσιακή η απόκρουση του Ράϊδου.

24’ Από δεξιά ο Παπανικολάου μπήκε όμορφα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1.

29’ Από παράλληλη σέντρα του Μαρβατάϊ Γκ. ο Κονατσιώτης με κοντινό σουτ έκανε το 1-2.

52’ Ο Πετράκης Ε. με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

77’ Από κακή εκτίμηση του Κατσιούλη ο Τσανάς με απευθείας κόρνερ έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

79’ Ο Παπανικολάου έχασε μεγάλη ευκαιρία, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

81’ Σουτ πολύ καλό του Λάτα, η μπάλα λίγο άουτ.

86’ Ο Λάτα έχασε τεράστια ευκαιρία! Ο Παππάς του έδωσε πάσα πάρε – βάλε, ο φορ της Χαραυγής κοντρόλαρε τη μπάλα, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ.

89’ Από κόρνερ ο Παππάς έκανε την κεφαλιάς, πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενη ομάδας.

90’ Παράλληλη μπαλιά του Παππάς στον Ζυγούρη, ο τελευταίος έκανε το σουτ και η μπάλα κατέλεξε στα δίχτυα μέσα σε τρελά πανηγύρια (3-2).

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Λιάπης, Τσανάς, Βινιτσάνι (67’ Περιτογιάννης), Γκουτζαμπασούλης, Πετράκης Ε., Παππάς, Βαρσάμης, Λάτα, Λαχανάς.

Άρης Χαράς: Κατσιούλης, Λιόπας, Ακριβοσούλης, Παπαϊωάννου, Μπόγκας, Μαρβατάϊ Γκ., Σπανός, Κονατσιώτης (72’ Φυτίκης), Παπανικολάου, Αθανασίου, Τασιόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης Δ., Παστάκας Β., Μουτζουρούφης Α.