Βαθμολογία

Διπλής σημασίας νίκη για την Ελασσόνα 2013

Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Ελασσόνα 2013, που επικράτησε εντός έδρας της Θύελλας Ελάτειας με σκορ 2-1 και την άφησε 3 βαθμούς πιο πίσω στην βαθμολογία του 3ου ομίλου.

Η Ελασσόνα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 28' με σουτ του Καρυπίδη εκτός περιοχής, ενώ στο 62' οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με κοντινό πλασέ του Μουλογιάννη.

Η Θύελλα κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 80', όταν ο Γουγουλιάς με αριστερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Από εκεί και έπειτα η ομάδα της Ελάτεια είχε τις ευκαιρίες της για να ισοφαρίσει με τους Κώστα Κίτσιο, Χατζή και ένα σουτ του Στογιάννη, αλλά η Ελασσόνα κράτησε την νίκη μέχρι τέλους.

Η Θύελλα Ελάτειας συγχαίρει τον διαιτητή κ. Κουρδή για την πολύ καλή διαιτησία του στον αγώνα.

Ελασσόνα 2013: Γελαδάρης, Παπακυριάκος, Μίχης, Γεωργούλας Λ., Μπούτλας, Γεωργούλας Π. (46′ Γιώτσας Ν.), Θώμος, Καλτέκης, Μουλογιάννης (90′ Πισπιρίκος), Τριανταφύλλου, Καρυπίδης (88′ Τσαπακίδης).

Θύελλα Ελάτειας: Γκάτας, Δελητζάνης (20' λ.τ. Ζάρρας Μ.), Πιτσιάβας, Γουγουλιάς, Στογιάννης, Κοσμάνος, Πάσχος, Χατζής (65' Κίτσιος Κ.), Μπλιώνας, Κίτσιος Γ., Σδράγκας.