Βαθμολογία

Ωραία και άνετη 5αρα από τους Λύκους...

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι περίμεναν ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ατρομήτου Δασοχωρίου οι Λύκοι Λάρισας, τον οποίο συνέτριψαν με σκορ 5-0 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Τα πάντα πήγαν στραβά για τους φιλοξενούμενους που έμειναν με δέκα παίκτες στο 19' λόγω αποβολής του Καπάι ως τελευταίος αμυντικός. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν δύσκολα για τον Ατρόμητο που δύο λεπτά αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Γκουντούρα, έπειτα από γύρισμα του Λιτζερίνου.

Οι Λύκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 29' με τον Μήτρο, μετά από κάθετη πάσα του Αλεξανδρή.

Μάλιστα ο Αλεξανδρής είχε την ευκαιρία να χρηστεί και σκόρερ στο 33', όμως ο Μαντζαφλάρας απέκρουσε με αυτοθυσία την προσπάθεια του πάνω στην γραμμή, με τον γκολκίπερ Παπανικολάου εξουδετερωμένο.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε ιδανικά, καθώς στο 57' ο Αλεξανδρής έβαλε τελικά το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 3-0.

Στο 59' ο Παπανικολάου πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Λιτζερίνου, ενώ στο 74' ο Μήτρος με διπλή προσπάθεια έκανε το 4-0.

Το Δασοχώρι έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της τιμής στο 82', όταν ο Μπουρονίκος έδειξε την ετοιμότητα του σε δύο απανωτά σουτ του Μαλαβιέζου και Μπουχλαριώτη.

Τον επίλογο της αναμέτρησης έγραψε στο 85ο λεπτό ο Καψάλης που εκμεταλλεύτηκε το παιδαριώδες λάθος των αμυντικών και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Λύκοι Λάρισας: Μπουρονίκος, Χατζηαντωνίου, Αλεξανδρής (80' Μπάτσικας), Γεωργούλας, Τσορλιάνος, Καψάλης, Ρομπέρτο, Ντριβαλάς, Μήτρος, Λιτζερίνος (74' Αλεξίου), Κουτσογιώργος (62' Γιαμακίδης).

Ατρόμητος Δασοχωρίου: Παπανικολάου, Ζαμπούλης, Γκουντούρας, Βάνης, Ακριβόπουλος, Δαμασιώτης, Μαλαβιέζος, Καπάι, Παλάντζας, Μαντζαφλάρας (46' Σκριάπας), Παπαγιάννης (56' Μπουχλαριώτης).

Αχιλλέας Ζαχαρούλης