Βαθμολογία

Τον σκόρπισε!

Σαν σίφουνας πέρασε από τους Αγίους Αναργύρους ο Φαλανιακός, που συνέτριψε τον τοπικό Ατρόμητο με το βαρύ 4-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τους "αγίους".

Ο Ατρόμητος έδειξε να ξεκινά καλά το παιχνίδι και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 15' και στο 20' σε προσπάθειες των Βιλανάκη και Σαλγκάμη. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς στο 22' ο Ιγγλέζος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για την ομάδα της Φαλάνης.

Μάλιστα, στο 25' η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Βαρσάμη, ενώ στο 35' έγινε και το 0-2 με "κεραυνό" του Χριστιανίδη από τα 30 μέτρα.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Αλεξανδρή, Ιγγλέζο και Παπαγεωργίου.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 65' πέτυχαν και το 0-3 με κεφαλιά του Ιγγλέζου έπειτα από σέντρα του Φατούρα.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 68ο λεπτό με τέρμα του Παπαγεωργίου έπειτα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό.

Η νίκη του Φαλανιακού είναι αφιερωμένη στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου Φιλίπου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Πλιάγκας, Τσιφλίζογλου, Παπακώστας, Ιλιάζι, Μούμος (80' Σκαπέρδας), Παναγιώτου (60' Μπανάς), Σαλγκάμης (75' Γαδιτσάκης), Τασιός, Κουσιάς, Βιλανάκης.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Πανταζής Γ., Βαρσάμης (75' Σακελλαρίου), Λιλολλάρι, Παπαγεωργίου, Παζιώλης, Μπλέντι (32' λ.τ. Φραγκογούλας Β.), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος (70' Τσιτσιλής).