Βαθμολογία

Διπλό-θρίλερ για τον Βρυότοπο

Ο Βρυότοπος πέρασε μέσα από τα Πλατανούλια, κερδίζοντας τον τοπικό Ηρακλή, με σκορ 3-4, σε ένα παιχνίδι που όσοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν, σίγουρα το ευχαριστήθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι, αν και είχαν αρκετές ελλείψεις, κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη και να διατηρηθούν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το σκορ για τον Ηρακλή Πλατανουλίων, άνοιξε στο 33ο λεπτό ο Παπαδόπουλος, όμως ο Μπιζιώτας μείωσε για τον Βρυότοπο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Με το πρώτο πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φιλιππίδης, έβαλε μπροστά τον Βρυότοπο, κάνοντας την ανατροπή με το 1-2.

Στο 62’ ο Μανδραβέλης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φιλιππίδης, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Μάλιστα, στο 67’ ο Μπιζιώτας έκανε το 1-4 και όλα έδειχναν πως τίποτα δεν θα απειλούσε τον Βρυότοπο.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν αρχικά να μειώσουν σε 2-4, όταν ο Τσοπάνογλου εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ματράκης Κ., έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 90’ τα Πλατανούλια έκαναν και το 3-4, όταν κέρδισαν πέναλτι με τον Ματράκη Γιώργο, το οποίο εκτέλεσε ο Κώστας Ματράκης και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιώργος Ματράκης): Κουματζέλης, Παπαλέξης, Καρκατζιάς, Ματράκης Κ., Κωστίμπας, Παπαδόπουλος(60’ Ματράκης Γ. λ.τ.), Τσοπάνογλου, Άλμπαν, Κουκουτάρας(75’ Παπαζήσης), Ζαμόγιας, Καραμούτης.

Βρυότοπος(Χρήστος Πετρίκης): Θώδας, Καραδήμος(35’ Χατζηλιώντας λ.τ.), Λιάκος, Κανάκης, Λέτσιος Γ.(46’ Μπαρούτας), Γκαμέτσας, Μανδραβέλης(80’ Κοτρώτσος), Σπυρόπουλος, Φιλιππίδης, Μπιζιώτας, Μέγας.

Γιώργος Μητσιούλης