Βαθμολογία

Όλα μηδέν στο Μακρυχώρι

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο Μακρυχώρι ο τοπικός Αετός με αντίπαλο την Δάφνη Γλαύκης, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, ενώ λίγες ήταν οι καλές φάσεις που σημειώθηκαν στο παιχνίδι.

Η πρώτη καλη στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 25' για την Δάφνη, όταν σε τετ-α-τετ του Νίκου Τσιώλη οι αμυντικοί πρόλαβαν την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Ο Αετός απάντησε στο 30', όταν το δυνατό σουτ του Φουσίκα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 43' η Γλαύκη απείλησε και πάλι με το φάουλ του Βράκα από αριστερά να κατευθύνεται στο δεύτερο δοκάρι και ο Υφαντής σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' παράλληλη πάσα του Πίρε στον Μίχο, ο τελευταίος όμως άνοιξε το κοντρόλ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μάζεψε την μπάλα.

Νέα καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 80', αλλά η κεφαλιά του Καλπία πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 86' απάντησε και πάλι η ομάδα του κ. Δανιλούλη, όταν από σέντρα του Πίρε και γυριστό σουτ του Αγγελακόπουλου η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο 90' για την ομάδα του κ. Τσέτσιλα. Ο Χατζηανδρέου προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον Κουκούτση με μακρινή λόμπα, όμως η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το Μακρυχώρι έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, τόσο για την ανοχή στο σκληρό παιχνίδι της Γλαύκης, όσο και για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν σε χέρια αμυντικών των φιλοξενούμενων.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς (83' Χατζηανδρέου), Πίκος, Αργύρης, Παυλόπουλος, Καλπίας, Χρόνης, Φουσίκας, Γκαραλιάκος (70' Δάσσιος), Κοιλούκος (60' Τέας), Νικούλης.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Βεργής, Βράκας Ν. (88' Τζιώτζιος), Τσιώλης Ν. (76' Τσιώλης Ε.), Πίρε, Μίχος (77' Αγγελακόπουλος).

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος Α., Δεληγιάννη Α., Δήμου Γ.