Βαθμολογία

Όλα έγιναν σε ένα ημί(Χ)ρονο

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Βλαχογιαννίου και Αστραπή Νέας Πολιτείας, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, δεν είχε να προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο από πλευράς θεάματος, ωστόσο στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στο 47ο λεπτό, η ομάδα της Λάρισας, «πάγωσε» το γήπεδο του Βλαχογιαννίου, όταν ο Καψιώχας έκανε το 0-1 για την Αστραπή. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη, καθώς η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59ο λεπτό, όταν ο Φαρμάκας με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι και έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια, το Βλαχογιάννι, βγήκε μπροστά θέλοντας το γκολ που θα του χάριζε το τρίποντο. Στο 80’ ο Νίκος Μήσιος έκανε μια κεφαλιά από καλή θέση, όμως ο Μπρέλλας απέκρουσε, ενώ λίγο αργότερα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε το ίδιο και σε σουτ του Τζιόλα.

Από την άλλη, η Αστραπή, θα μπορούσε να «κλέψει» το τρίποντο στις καθυστερήσεις, όταν ο Αποστόλου κατάφερε να βγει τετ-α-τετ με τον Βακουφτσή, ο τερματοφύλακας του Βλαχογιαννίου ωστόσο κατάφερε να διώξει την μπάλα.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Μήσιος Δ., Αθανασούλης, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Φαρμάκας(88’ Αναγνώστου), Τζιόλας, Ξεφτέρης(75’ Δήμος).

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης(10’ Σουλτούκης λ.τ.), Φλώρος, Χασιώτης, Κολιοφούτης, Μπατζέλας, Καλτσάς, Καψιώχας, Αρσένης(75’ Τάτσιος), Αποστόλου.

Γιώργος Μητσιούλης