Βαθμολογία

«Λυτρώθηκε» στην επανάληψη ο Τοξότης

Με το παιχνίδι Τοξότης – Ελευθεριακός ολοκληρώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι ο 1ος όμιλος της Β’ ΕΠΣΛ. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο «Κουκουλίτσιου – Μουσιάρη» παρουσία αρκετού κόσμου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τελικό αποτέλεσμα 4-2 για την ομάδα του Χρήστου Γκάτα που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε να γυρίσει το ματς στην επανάληψη και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Ο έμπειρος Δημήτρης Πεζής ήταν σίγουρα ο MPV αφού με δύο απίστευτα γκολ έφερε το ματς στα ίσα – αρχικά και στη συνέχεια έγινε η ολική ανατροπή. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν σημείωσαν δύο γκολ. Παρόλα αυτά ο Τοξότης μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και έκανε το δικό του παιχνίδι. Στο τέλος ανταμείφτηκε αφού πήρε τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

17’ Με εκπληκτικό σουτ από μακριά ο Αποστολάρας «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του Τοξότη και έκανε το 0-1.

29’ Ο Τσίλης έκανε ένα σουτ από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

38’ Ο Καλόγηρος με ωραίο σουτ στην αντεπίθεση, από πάσα του Τσίλη έκανε το 0-2.

50’ Ο Πεζής με ωραίο σουτ από δεξιά έκανε το 1-2. Η φάση ξεκίνησε από βολέ και σύγκρουση δύο παικτών του Ελευθεριακού, η μπάλα κατέληξε στον Πεζή που έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

56’ Ο Πεζής με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 2-2.

58’ Ο Νταναβάρας με άπιαστο σουτ κάνει την ολική ανατροπή (3-2).

78’ Πάσα του Καραλή στον Κορομηλά και ο τελευταίος με σουτ κάνει το 4-2.

79’ Καλό σουτ ο Κίτσιος η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

84’ Αποβάλλεται ο Φροξυλιάς με δεύτερη κίτρινη για τους φιλοξενούμενους.

85’ Αποβάλλεται ο Κορομηλάς για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη. Πολλά τα παράπονα από τον Τοξότη, διότι όπως υποστηρίζουν, ο παίκτης που αποβλήθηκε δεν είχε άλλη κάρτα!

Τοξότης: Μπρούτσος, Καραλής, Σαπουνάς, Τζήκας (80’ Γκαραβέλης), Κορομηλάς, Ζιάκος (46’ Κίτσιος), Τσούτσος, Κολιός, Πεζής, Παλαμίδας (46’ Σταυρόπουλος).

Ελευθεριακός: Καλογιάννης, Καραφίλλι, Καραγιάννης, Φροξυλιάς, Τσίλης, Δάλλας, Ακριβοσούλης, Γκίνης (65΄Πικούλης), Καλόγηρος, Αποστολάρας, Θάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος Ν., Μάνος Β., Γκανάτσιου Ε.