Βαθμολογία

Ελασσόνα βγαλμένη από «όνειρο»

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της Ελασσόνας, ανάμεσα στον τοπικό Π.Ο.Ε. και τη Νεάπολη. Τελικό αποτέλεσμα 3-0 για τους γηπεδούχους. Το ματς από τα πρώτα λεπτά έδειχνε πως οι γηπεδούχοι πατούσαν πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις γραμμές τους, έκαναν ευκαιρίες, είχαν την κατοχή της μπάλας για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν και τρία τέρματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Βάσω Γκατζούλη

Αντίθετα η ομάδα της Νεάπολης, δεν απείλησε ιδιαίτερα παρά μόνο σε δύο στημένες φάσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές βασικές απουσίες (Ζαφειράκης, Μητσάκος, Κοσμάς, Παπαευαγγέλου, Βράνας). Στο 80’ η Νεάπολη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της.

Το ποδόσφαιρο που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι της Ελασσόνας ήταν ελκυστικό και σίγουρα ανταμείφθηκαν με το παραπάνω. Η νίκη ήταν αφιερωμένη στον προπονητή του Π.Ο.Ε. κ. Θανάση Γκανδρή ο οποίος την Παρασκευή είχε τα γενέθλιά του και με αυτό τον τρόπο όλοι οι παίκτες του ευχήθηκαν τα χρόνια τους πολλά και τον έκαναν ευτυχισμένο με τη νίκη.  

Το φιλμ του αγώνα

15’ Σέντρα – σουτ ο Λύκα, πήρε ο Τζήκας, έχασε μοναδική ευκαιρία έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

30’ Ο Νόκας για τη Νεάπολη σε εκτέλεση φάουλ, καταχτυπημένο σουτ στην κλειστή γωνία, ωραία απόκρουση από τον Γκουτζουρέλα.

31’ Κεφαλιά ο Καζάκης, σε πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

34’ Ωραία ασίστ του Ματούλα, το σουτ ο Καζάκης και 1-0.

35’ Ωραία κεφαλιά του Καζάκη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

37’ Ξέφυγε ο πολύ καλός Ματούλας από την άμυνα, βγήκε ο Μπατζιόλας από την εστία του και την τελευταία στιγμή έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή ο Σιμεωνίδης.

47’ Ωραία σέντρα του Ματούλα, πήρε ο Τζήκας, βγήκε ο Μπατζιόλας από την εστία του, τον πέρασε ο Τζήκας και σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

49’ Ωραίος συνδυασμός Ματούλα – Τζήκα, έκανε το σουτ ο τελευταίος, κόντραρε η μπάλα σε αμυντικούς και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

50’ & 51’ Ο Ματούλας ξέφυγε ωραία από την αριστερή πλευρά και έδιωξε με υπερένταση ο Μπατζιόλας σε κόρνερ.

52’ Από εκτέλεση φάουλ ο Ζησάκης, έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Γκουτζουρέλας.

80’ Έκανε την σέντρα ο Γκαμπέτας έξω από την περιοχή, πήρε την μπάλα ο Καραμάνος, έξω από την περιοχή ο Μπατζιόλας έδιωξε την μπάλα αποστερώντας τον παίκτη από πλεονεκτική θέση για την επίτευξη τέρματος (ο επόπτης έδωσε κόκκινη κάρτα) στην θέση του Μπατζιόλα έπαιξε ο Παπαχρήστος.

81’ Ψηλοκρεμαστή πάσα του Καραμάνου, κατέβασε την μπάλα ωραία ο Τζήκας και με πλασέ έκανε το 3-0.

Π.Ο.Ε. (Θανάσης Γκανδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λίκα (83’ Καραγιάννης), Μπούσιας, Καζάκης, Λόλας, Ντούφας (82’ Παπαδήμος), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας (84’ Καλύβας).

Νεάπολη (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπατζιόλας, Κόλα (70’ Μπουτακίδης Ανέστης), Καραπέτσας, Τσιγκούνας, Σιμεωνίδης, Μπουχλαριώτης, Σπανός, Νόκας (46’ Ζησάκης), Παπαχρήστος, Κοτσίρας (46’ Τασιούλης), Μπαμπαλιούτας.

Σε λίγο και άλλα ρεπορτάζ από το ματς

Διαιτητική τριπλέτα: Μαστοροδήμος Χρ., Αθανασούλας Λ., Θωμάς Δ.