Βαθμολογία

Οι Χαλκιάδες σταμάτησαν την Αναγέννηση

Μεγάλη νίκη, την δεύτερη στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, που επικράτησε εντός έδρας της Αναγέννησης Φαρσάλων με σκορ 2-1, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των κόκκινων τις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νιαβής για τους γηπεδούχους, που πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25', όταν ο Νιαβής έκανε το 1-0. Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου στο 70' ο Νατσιούλας με πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Νιαβής έκανε το 2-0. Για την συγκεκριμένη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της Αναγέννησης.

Η ομάδα των Φαρσάλων κατάφερε να μπει και πάλι στο ματς 80', όταν ο Χριστοδούλου με σουτ μείωσε στο τελικό 2-1. Μάλιστα, η Αναγέννηση θα μπορούσε να είχε φύγει και με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά στάθηκε άτυχε, καθώς η προσπάθεια του Τσιάμπα στο 85' σταμάτησε στο δοκάρι.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων: Τζιγκούρας, Κατιμής, Κυριάκου, Ανέστης Ρουμάνης, Μητσόπουλος, Μαμάτσας (70’ Λαζαρίδης), Νασιούλας, Νιαβής, Αντώνης Ρουμάνης, Τομαράς, Παπακωνσταντίνου.

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Μπόγκας (60’ λ.τ. Αλεξίου), Τσιάμπας, Μουτκανάς Ε. (70’ Μπουλούτσος), Μπουλάρι, Κούρος, Τράντος, Θεοχάρης Κ. (60’ Κούμερια), Θεοχάρης Ι., Χριστοδούλου, Τζερεμές.