Βαθμολογία

Έκλεψε το τρίποντο και έφυγε η Ανθούπολη!

Πολύ ουσιαστική εμφανίστηκε η Ανθούπολη, που εκμεταλλεύτηκε τις στο έπακρο ευκαιρίες που δημιούργησε και με δύο γκολ στην εκπνοή επικράτησε στα Φάρσαλα της τοπικής Ακαδημίας Αχιλλέως με σκορ 3-1. Η ομάδα των Φαρσάλων έχασε πολλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος και οι φιλοξενούμενοι την τιμώρησαν γι' αυτό.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 5', όταν ο Σκορδίλης μετά από σέντρα του Παπαγιανούλη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η Ακαδημία έφτασε στην ισοφάριση στο 30' με σουτ του Καρακώστα για το 1-1 και για όλο το υπόλοιπο του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να μπορεί να σκοράρει.

Στο 90' λοιπόν, ήρθε ο Σκορδίλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην Ανθούπολη και να παγώσει την έδρα της Ακαδημίας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε στις καθυστερήσεις ο Παπαγιανούλης να διαμορφώσει το τελικό 1-3, βάζοντας "ταφόπλακα" στα όνειρα της Ακαδημίας για κάτι καλύτερο στο παιχνίδι.

Ακαδημία Αχιλλέως: Γιαννούλας, Μάρκου, Σαμιώτης (70’ Τύμπας), Δημακόπουλος, Σακελλαρίου Κ., Καραμπέρης, Καψιώχας, Αναγνώστης, Μισαηλίδης (75′ Μπασαγιάννης), Μουστάκας, Καρακώστας.

ΑΟ Ανθούπολη: Κωτέλης, Μακρυνίκας, Μπακαβέλας (75’ Τίρχας), Χατζής, Μπλούφας, Σταυρίδης, Χατζηρούφας, Μίχος (56’ Σταματέλος), Σκορδίλης, Παπαγιαννούλης, Τσιάτας Φ.