Βαθμολογία

Επιτέλους νίκη!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ προσπάθειες κατάφερε να πετύχει το Καλαμάκι, που μπορεί να καρδιοχτύπησε στο τέλος, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-2 του Αστέρα Μελισσοχωρίου εντός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρακιντζόγλου που πέτυχε δύο τέρματα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ στο 30', όταν ο Ρακιντζόγλου με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το καλαμάκι διπλασίασε τα τέρματα του στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60', όταν ο Αλέξανδρος Σφέτσος μετά από πάσα του αδερφού του, Κώστα πέτυχε το 2-0.

Στο 67' ανέλαβε και πάλι δράση ο Ρακιντζόγλου, ο οποίος ξέφυγε από την προσοχή των αμυντικών του Μελισσοχωρίου και πλάσαρε ιδανικά για το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 3-0.

Στο 70' ο Αστέρας μείωσε σε 3-1 με τον Ευαγγέλου, ενώ στο 90' ο Κουτσογιάννης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μετατρέποντας σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά του αγώνα, που όμως δεν άλλαξε κάτι.

Καλαμάκι: Συράκης, Τζαβέλας, Νταμήτρος, Ντινούλης, Καλόγηρος, Φλαμούρ, Καράτζιος Θ., Σφέτσος Κ., Ρακιντζόγλου (85′ Παπαδούλης), Σφέτσος Α. (90′ Παπακανάκης Κ.), Καράτζιος Γρ. (75′ Παπαδημητρίου).

Αστέρας Μελισσοχωρίου: Ζούμπος, Βαλώζος, Τσεμολάρι, Καραπέτσας, Παπαϊωάννου (70′ Κουρούπης), Αγγελούλης, Ευαγγέλου, Μήτος (50′ Λιάγκας), Ζαφειρούλης, Κουτσογιάννης, Γούρναρης (80′ Παπαδούλης).