Βαθμολογία

Με τέσσερα γκολ «καθάρισαν» οι Αμπελόκηποι

Επιβλητική νίκη με σκορ 4-0 κατάφεραν να πάρουν οι Αμπελόκηποι, που κέρδισαν με αυτό το σκορ την Δήμητρα Αγιάς για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας ήταν καταιγιστική και δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο της.

Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Ντε Λα Ρόσα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άκη Ταυλαρίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ενέα Τσάκε έκανε το 2-0, μετά από σέντρα του Μπίμπα. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν την υπεροχή και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ενέα Τσάκε βρήκε με πάσα τον Βασίλη Τριτάρη, που με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 στο 60ο λεπτό, ενώ το τελικό 4-0, διαμορφώθηκε στο 80’ όταν ο Δόνος έβγαλε μια σέντρα για τον Ενέα Τσάκε, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Βασίλη Τριτάρη, Ενέα Τσάκε, Στέφανο Ποτνίκα, Μπίμπα και Ντε Λα Ρόσα.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Μαυροδήμος(65’ Τσάκε Ερ.), Τσόγκας, Γούτος, Μπλάνας Ν., Ποντίκας, Μπίμπα, Ντε Λα Ρόσα(80’ Παπαδημητρίου), Δόνος, Τριτάρης Β.(70’ Μπλάνας Γ.), Τσάκε Εν.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Τσακνάκης, Τζιμούρτος.