Βαθμολογία

Η Αμπελιά «πετούσε φωτιές»

Νίκη με το ευρύ σκορ 3-0 πήρε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, απέναντι στον Μυραϊκό για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και κατάφεραν να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ζαχαράκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 10ο λεπτό ο Κατσαρός βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Μυραϊκού κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

Έτσι φτάσαμε στο δεύτερο μέρος, όταν στο 48ο λεπτό ο Κατσαρός συνδυάστηκε με τον Ζαχαράκη, με τον δεύτερο να δοκιμάζει το σουτ και να κάνει το 2-0. Στο 55’ ο Κατσαρός έβγαλε με ωραία πάσα τετ-α-τετ τον Σαλή, που δεν αστόχησε και έκανε το 3-0. Τέλος, η Αμπελιά είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 70’ όταν ο Ζαχαράκης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς, αφιερώνουν την νίκη στον διοικητικό της ομάδας Πέτρο Μπανιά.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Ακρίβος, Σαλής, Ντίνος, Σουλιώτης, Παναγιωτόπουλος, Μπατσκίνης, Μπρόζος, Τολιόπουλος, Ζαχαράκης, Κατσιαρός(65’ Κουσκοβίτης).