Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό παιχνίδι

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μελία και Ομόνοια για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι αν και κατάφεραν να πάρουν ασφαλές προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκαν με σκορ 2-0, είδαν το νεανικό σύνολο της Ομόνοιας να ισοφαρίζει σε 2-2 στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

Στο 15ο λεπτό ο Αγγελακόπουλος, έκανε το 1-0 με σουτ, ενώ στο 37’ ο Δαλαμπύρας με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ κέρδισε τον Καρακούλια κι έκανε το 2-0. Παρ’ όλα αυτά, με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, η Ομόνοια κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με δυνατό σουτ του Κυριακίδη. Μάλιστα, στο 49ο λεπτό ο Μπίλλης με σουτ έγραψε και το 2-2. Στο 90’ η Ομόνοια θα μπορούσε να κλέψει και το τρίποντο, όταν ο Κυριακίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Δούρος, αλλά ο Τζήμας κατάφερε να αποκρούσει.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για μια φάση του 60ου λεπτού, όταν θεωρούν πως ο διαιτητής δεν τους έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Κυριακίδη.

Μελία(Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Παπαγεωργίου, Αβδουλάς, Ράτζας, Κολοβός, Αγγελακόπουλος, Κόγιος, Μπατζεβάς(55’ Σουλιώτης), Χασιώτης, Χατζόπουλος, Δαλαμπύρας.

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Δούρος, Κόκοβας, Γαρνέλης(35’ Δραχαλίβας), Αγγλόπουλος, Θανάσης, Μπίλλης, Γιαννακός(81’ Μωϋσιάδης), Μπέτσης, Κυριακίδης, Πιτσίλκας(90’+1’ Πράτος).

Γιώργος Μητσιούλης