Βαθμολογία

Παντέλης ή Δημητρίου;

Παντέλης ή Δημητρίου; Δημητρίου ή Παντέλης; Οι δυο τους «παίζουν» -μέχρι τώρα- για τον πάγκο της Καλλιθέας, με τον έναν να δείχνει πως είναι το φαβορί. Ποια τα δεδομένα. Ο Σταύρος Ηλιόπουλος έχει αποχωρήσει και στην Καλλιθέα αναζητείται ο «διάδοχος» που θα επαναφέρει το… καράβι στο σωστό δρόμο.

Απ’ την πρώτη στιγμή που απομακρύνθηκε ο Έλληνας κόουτς, τα δύο ονόματα που «βγήκαν» στην επιφάνεια ήταν αυτά των Νίκου Παντέλη και Πέτρου Δημητρίου.

Ο πρώτος αποχώρησε απ’ τον Ολυμπιακό Βόλου και βρίσκεται μόνιμα πλέον στην Αθήνα λόγω κι ενός οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Την Παρασκευή είχε ραντεβού με τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλλόγου, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο έμπειρος κόουτς ζήτησε 1-2 μέρες προθεσμία και δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει μέχρι την Κυριακή, ωστόσο είναι δεδομένο πως στην παρούσα φάση το μυαλό του είναι περισσότερο στο πρόβλημα υγείας, παρά στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό κι έχει ενστάσεις. Συν το ότι υπάρχουν και φήμες πως περιμένει κάτι από… Σούπερ Λίγκα!

Απ’ την άλλη, με τον Πέτρο Δημητρίου έχει ήδη γίνει επαφή και εξίσου αρέσει στους διοικούντες. Άλλωστε πρόκειται για έναν πολύπειρο τεχνικό, έχοντας κοουτσάρει και «ιστορικές» ομάδες.

Ο 55χρονος προπονητής θέλει να καθίσει στον πάγκο της Καλλιθέας και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και σχετική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, εφόσον «ενεργοποιηθεί» η δική του επιλογή.

Χαίρει, δε και εκτίμησης από ανθρώπους που στελεχώνουν την ΠΑΕ που όσο να ‘ναι μπορούν να παίξουν το ρόλο τους για το… ολοκληρωτικό «ψηστήρι». Το Σάββατο, μάλιστα θα βρεθεί στη Νέα Σμύρνη και θα παρακολουθήσει την ομάδα του Ελ Πάσο (υπό τις οδηγίες του Λουκά Καραδήμου) στο φιλικό με τον Πανιώνιο. Με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει…

Να γίνουν προβλέψεις είναι δύσκολο, όμως βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων -κι απ’ τη στιγμή που ο Παντέλης φέρεται να κάνει… δεύτερες σκέψεις- ο Δημητρίου δείχνει να είναι πιο κοντά… Είναι εξίσου σαφές πως η ιστορία δεν θα τραβήξει και πιθανώς μέχρι την Δευτέρα να ‘χουμε και ανακοινώσεις!

Πηγή: mikriliga.com